Βίντεο: Τα καλύτερα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-ΑΕΛΚ 2-1- Ματζουρακης«Δίκαια ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη»

Για πάνω από 70΄ η Καλλονή κρατούσε στα χέρια της το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς προηγήθηκε με το γκολ του Περόνε στο 34’ έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Λεοζίνιο.


Ωστόσο ο «Δικέφαλος» με τα γκολ των Βούκιτς (73’) και Κουλούρη (84’) γύρισε το παιχνίδι και επικράτησε της ομάδας μας με 2-1. Πρώτη συμμετοχή του Λευτέρη Μάππα σε παιχνίδι Super League.

Οι δηλώσεις του προπονητή Γιάννη Ματζουράκη από τη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Παλέψαμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι άξιος νικητής. Θα μπορούσαμε στην τελευταία φάση να ισοφαρίσουμε αλλά δε συνέβη. Επαναλαμβάνω όμως πως ο ΠΑΟΚ είναι άξιος νικητής.

Ο ΠΑΟΚ είχε πάρα πολλούς παίκτες εφεδρικούς και εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. Δώσαμε τη μάχη μας ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού άξια ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Έστω κι αν είχαμε μια ευκαιρία στο 90’ με τον Γκι να επαναλάβω ότι δίκαια ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ.

Για την απόδοση με τον Πλατανιά συγκριτικά με την σημερινή: Για εμάς είναι μια παρένθεση πολύ άσχημη και προς μελέτη όταν τελειώσουμε το πρωτάθλημα.

Για την αλλαγή του Φουρλάνου: Την έχω δώσει δύο τρία λεπτά πριν βγει τραυματίας. Τον έκανα αλλαγή γιατί είχε μια κόπωση. Έπαιξε όλο το παιχνίδι την προηγούμενη Τετάρτη.

Για το βαθμολογικό όριο της παραμονής: Το έχω πει εδώ και ενάμιση μήνα. 37-38 βαθμούς. 


(ΦΩΤΟ aelk.gr)