AEGEAN Fashion Fesstival στην Μυτιλήνη με Καραφώτη-Χριστοφόρου-Κελεκίδου-Παπαδοπούλου

Ενα μεγάλο επιχειρηματικό και κοσμικό γεγονός θα είναι το 1ο Aegean Fashion Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη μαρίνα Μυτιλήνης από τις 4 έως τις 7 Απριλίου 2014.


Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση αυτού του τύπου που θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο και φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα στις τοπικές επιχειρήσεις να αυξήσουν τις πωλήσεις τους σε μια περίοδο που θεωρείται «νεκρή».

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν «stock days», κατά τη διάρκεια των οποίων θα πωλούνται από τα περίπτερα-παγόδες όλα τα εναπομείναντα είδη των συμμετεχουσών επιχειρήσεων, με εκπτώσεις έως 80%. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται και τις τέσσερις μέρες επιδείξεις μόδας «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2014», με σκοπό την παρουσίαση και προβολή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ένδυσης, της υπόδησης, των αξεσουάρ, των εσωρούχων και άλλων συναφών υπηρεσιών, αλλά και προϊόντων που εντάσσονται στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της αισθητικής και αφορούν π.χ. σε καλλυντικά, κομμώσεις, μακιγιάζ, μανικιούρ, spa κ.λπ..

Έχουν προγραμματιστεί να γίνουν 4 εκδηλώσεις που θα αποτελούνται από επιδείξεις μόδας και τη συμμετοχή τραγουδιστών της Αθήνας  οι οποιο είναι : Χριστοφόρου-Κελεκίδου-Παπαδοπούλου

Ερώτημα βέβαια αποτελεί το πόσο "fashion" μπορεί να είναι μια εκδήλωση, σε ένα χώρο που αντί για αρώματα και ευωδίες θα επικρατεί η βρόμα και δυσωδία της Μαρίνας.

Το 1ο Aegean Fashion Festival διοργανώνεται από την «Ηχώ Α.Ε.».


Το πρόγραμμα


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στους:

Δημήτρης Τσαμουράς τηλ: 2251048111 και 6945703898

Υπεύθυνη επικοινωνίας Ειρήνη Κανλή τηλ: 2251027400 και
6972080220