«Μάγκικη» ισοπαλία με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ Κ20 απέσπασε η ΑΕΛΚ Κ20- Έχασε η Κ17 από τον Αστέρα Τρίπολης εντος

Μεγάλη εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέσπασε η Καλλονή U20 με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του ΠΑΟΚ στη Ν.Μεσημβρία.


Το γκολ για την ΑΕΛΚ Κ20 πέτυχε ο Λαμπράκης στο 86’ ο οποίος έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντάμπου και αμυντική αδράνεια του ΠΑΟΚ βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή και με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι έγραψε το ΠΑΟΚ U20 – KΑΛΛΟΝΗ U20 1-1. Πολύ καλή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα Μαλλή στο ντεμπούτο του με την φανέλα των νέων της Καλλονής.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ U20: Σοιλεμέζογλου, Τοπαλίδης (88’ Μπαντάνης), Πουγγούρας, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πολύζος, Δεληγιαννίδης (76’ Πιαστόπουλος), Τουμανίδης (88’ Ταουσιάνης), Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Πόζογλου

ΚΑΛΛΟΝΗ U20: Μαλλής, Καρακλάς (85’ Ζωάννου), Τριανταφύλλου, Καραγεώργης, Φωκιανός, Πιπεράς, Καραμπάς, Γιουκαρής (70’ Λαμπράκης), Κίστα, Ντάμπος, Γκιάλης (65’ Χατζηκλειδαράς)

Σκόρερ: 26’ Παπαδόπουλος / 86’ Λαμπράκης

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ΑΕΛΚ Κ20 Δημήτρης Γαβαλάς δήλωσε στο aelk.gr:

Πρωτίστως θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σταύρο Σαράφη που εκτός απο μεγάλος ποδοσφαιριστής σήμερα απέδειξε και πόσο μεγάλοςάνθρωπος είναι.

Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα και δώσαμε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να μας απειλήσει με 2-3 ευκαιρίες. Μας επηρέασαν οι συνθήκες του αγώνα, το μεγάλο γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος με φυσικό χλοοτάπητα όπου παίζαμε μετά από πολύ καιρό.
Μετά το 15’ ισορροπήσαμε το παιχνίδι χωρίς όμως να απειλήσουμε τον αντίπαλο.
Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε με άλλο προσανατολισμό στο γήπεδο. Γυρίσαμε τον σχηματισμό μας από 4-5-1 σε 4-4-2 και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ μακριά από την περιοχή μας και παράλληλα να τον απειλούμε με συνδυαστικό παιχνίδι.
Αυτή η αλλαγή τακτικής είχε σαν αποτέλεσμα την ισοφάριση από τον Λαμπράκη με ένα πολύ ωραίο γκολ. 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.


ΚΑΛΛΟΝΗ U17 – Αστέρας Τρίπολης U17 1-2

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη στην Αγιάσο όπου ηττήθηκε με 1-2 από την U17 του Αστέρα Τρίπολης για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ U17.
Το γκολ για την ΑΕΛΚ Κ17 πέτυχε ο Κεραμιδας στο 75’ μειώνοντας σε 1-2.

Ο Φώτης Κοκκινέλλης μίλησε στο aelk.gr μετά το τέλος του αγώνα:


Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Στο πρώτο ο Aστέρας είχε τις ευκαιρίες, είχε την κατοχή της μπάλας και προηγήθηκε με 1-0 στο 35’. Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που αλλάξαμε σχηματισμό δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ (50’). Από εκεί και πέρα αφυπνίστηκε η ομάδα και καταφέραμε να μειώσουμε στο 75’. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο πιέσαμε, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε κάποια από αυτές γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία.