Εκδήλωση μουσικού τμήματος του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών Λέσβου (ΦΩΤΟ)

 Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 15-9-2013 το απόγευμα στην αυλή του Μουσείου Προσφυγικής Μνήμης,  η ετήσια εκδήλωση του μουσικού τμήματος του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών Λέσβου «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ»,.

    Την εκδήλωση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι γονείς των παιδιών και πολλά μέλη του Συλλόγου οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά την πρόοδο των παιδιών τους στη μουσική και να τα καμαρώσουν γι αυτό.
    

Στο μουσικό τμήμα του Συλλόγου συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 32 παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών και τα μαθήματα για όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται γίνονται στην αίθουσα του Συλλόγου στη Σκάλα Λουτρών κάθε Σάββατο και Τρίτη το απόγευμα.
    Στην εκδήλωση έπαιξαν κιθάρα και τραγούδησαν οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες.
Βατζάκα Μαριλένα,, Κουκώνης Ιωάννης, Κουκώνης Ραφαήλ, Μεταξάς Γεώργιος,  Λέλεκας Κωνσταντίνος, Λέλεκας Φίλιππος, Σπανός Χαράλαμπος, Καλιοντζής Θεόδωρος, Καλιοντζής Παναγιώτης, Κέντζης Μαρίνος, Γκύζα Κωνσταντίνα,  Γκύζα Γεωργία, Ντηνιακός Μαρίνος, Σαράκης Ακίνδυνος, Αλεξίου Γεώργιος, Αλεξίου Μαρία, Δράκου Δήμητρα, Αραμπατζής Μίλτος, Αραμπατζή Παναγιώτα, Μωυσιάδου Αλεξάνδρα, Κρητικός Γαβριήλ, Μύνηκνα Μαρία, Κανέλος Άγγελος, Γκαγκάνης Βασίλης, Λυρή Αναστασία και Λύρας Δημήτρης.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γ. Γραμματέας


Δημ. Παπαχρυσός                                                            Μαρία Δασκάλου