Παίζει με τα νεύρα των πολιτών της Λέσβου η ΔΕΗ….. Θα αναλάβει κανένας τις ευθύνες του;

Η ΔΕΗ Λέσβου το τελευταίο διάστημα παίζει με τα νεύρα των πολιτών της Λέσβου…

Προβλήματα αντιμετωπίζει η ΔΕΗ εδώ 3-4 ημέρες σχεδόν σε όλη την Λέσβο και κυρίως στην Μυτιλήνη.

Εδώ 2-3 μέρες συνεχώς πέφτει η τάση του ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Λέσβου.

Όπως μας κατήγγειλαν αρκετοί πολίτες της Λέσβου το αποτέλεσμα από την πτώση της τάσης είναι να υπάρχουν σημαντικές ζημίες σε οικοσυσκευές επιχειρήσεων αλλά και σε οικίες.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα είχαμε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές της Μυτιλήνης για 4 ώρες… και συγκεκριμένα από τις 08:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι…

Ο μύθος της ΔΕΗ Λέσβου για αυξημένη κατανάλωση.....εχει καταρριφθεί προ πολλού καθώς πλέον μας έχουν γίνει συνήθεια είτε οι διακοπές ρεύματος είτε η πτώση της τάσης ακόμα και σε μέρες ηλιόλουστες που δεν υπάρχει μεγάλη κατανάλωση από σόμπες, air condition κτλ.

Επιτέλους οι αρμόδιοι και κυρίως ο Δ/ντης του εργοστασίου της ΔΕΗ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, καθώς πολλοί κάτοικοι θα ξεκινήσουν σύμφωνα με πληροφορίες μας μαζικές καταγγελίες για χαλασμένες συσκευές από την πτώση της τάσης.


Ας αφήσουν πια την «τσίχλα» ότι υπάρχει μεγάλη κατανάλωση και ας μας πουν υπεύθυνα τα προβλήματα του εργοστάσιου, γιατί όπως όλοι οι πολίτες της Λέσβου πληρώνουμε κανονικά τους «φουσκωμένους» λογ/σμους έτσι θέλουμε και από την ΔΕΗ να μας συμπεριφέρεται….