Δεν μπορεί η Καλλονή….. διασυρμός στην Ελευσίνα από τον ΑΟ Χανιά- ΑΟ Χανιά-Καλλονή 4-0

Παρότι έπαιξε εκτός έδρας, ο ΑΟ Χανιά χωρίς άγχος και ιδρώτα «καθάρισε» με 4-0 την Καλλονή στην Αθήνα, πιστοποιώντας τη συνεχώς ανοδική πορεία του με τον Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία.


Τι κι αν δεν έχει γήπεδο να προπονηθεί..τι κι αν δεν έχει ούτε έδρα για να παίξει…ο ΑΟΧ του Σάκη Παπαβασιλείου έχει γίνει ομάδα και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι…

«Θύμα» της Χανιώτικης ομάδας η Καλλονή που πνέει τα λοίσθια και η βαριά ήττα της την φέρνει ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Πραγματοποιώντας μακράν την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Χανιώτικη ομάδα έκανε ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 36.

Την αρχή έκανε ο Σταματής στο 9′, με τον Αποστολόπουλο να κάνει τη σέντρα , τον Παπάζογλου προσπαθώντας να διώξει να βρίσκει το δοκάρι και τον έμπειρο επιθετικό να στέλνει τη μπάλα από κοντά στα δίχτυα.

Στο 22΄ο Βαρούχας σε αντεπίθεση του ΑΟΧ πλάσαρε με τον Παπάζογλου να διώχνει προσωρινά τη μπάλα αλλά ο επιμένων Βαρούχας να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει αυτή τη φορά σωστά.

42′.Με πρωταγωνιστή-και πάλι- τον Βαρούχα να μπαίνει από τα δεξιά να πασάρει στον Σταματή με τον Παπάζογλου και πάλι να αποκρούει προσωρινά και τον επερχόμενο Φουρλάνο να γράφεται κι αυτός στη λίστα των σκόρερς.

Και το «κερασάκι στην τούρτα» το πανέξυπνο ψηλοκρεμαστό σουτ του Αποστολόπουλου ,στις καθυστερήσεις, που είδε τον τερματοφύλακα της Καλλονής έξω από την εστία του ,περνώντας τη μπάλα από πάνω του γράφοντας το  4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς η επανάληψη ήταν μια απλή διαδικασία.

ΑΟ Χανιά – Καλλονή  4-0 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Ελευσίνας)

ΣΚΟΡΕΡ: 9′ Σταματής πλασέ, 22′ Βαρούχας σουτ, 42′ Φουρλάνος πλασέ, 45′ Αποστολόπουλος  σουτ

59′ Δοκάρι για την Καλλονή από σουτ του Σοφιάνη

ΑΟ Χανιά (Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης (61′ Γεωργακόπουλος), Δαμιανάκης, Βασιλείου, Ντούμος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Αποστολόπουλος (82′ Ρούνεϊ), Σταματής (69′ Κοζάκης), Βαρούχας, Τσουκάνης

Καλλονή (Γαβαλάς): Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ρεπετσάς, Σάββα, Γιουκαρής, Αποστόλου, Λίταινας, Λαμπράκης, Σοφιάνης, Φράγκος

Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά)

Βοηθοί: Γιαννίκος (Πειραιά), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Κοζάκης

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική: 


Σάββατο 28/1
Άρης-ΟΦΗ 1-0
(11' Μιλούνοβιτς)

Κυριακή 29/1
ΑΟ Χανιά – Καλλονή 4-0
(8’ Σταματής, 22΄ Βαρούχας, 42’ Φουρλάνος, 45+1’ Αποστολόπουλος)

Καλλιθέα-Κισσαμικός 2-0
(70’ Γουόρντεν, 86' Σταματάκος)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αγροτικός Αστέρας 2-0
(2΄Τζέκος, 5’ Τσιλούλης)

Παναιγιάλειος – Αιγινιακός 1-1
(53’ Σκαρτσίλας – 32’ Μπουντουζάν)

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 1-0
(13’ Ρομάνο)

Σπάρτη- Πανσερραϊκός 3-0
(37’, 45’ Ηλιόπουλος, 58’ Μπουντόπουλος)

Τρίκαλα – Πανελευσινιακός 4-0
(12΄Αρναρέλης, 29’ Κουσκουνάς, 37’ Μουμίν, 71’ Μαρουκάκης)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική: 

Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης
Λαμία-Άρης
Πανελευσινιακός-Χανιά
ΟΦΗ-Πανθρακικός
Καλλονή-Καλλιθέα
Αχαρναϊκός-Σπάρτη
Κισσαμικός-Παναιγιάλειος
Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός