betmasters.gr: Πρεμιέρα για Αυστρία και Ελβετία

Τα πρώτα... χειμερινά πρωταθλήματα που μπαίνουν στην καθημερινότητα των παικτών, είναι αυτά της Αυστρίας και της Ελβετίας. Έτσι, μαζί με τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, τη Βραζιλία και την Φινλανδία, που θα μας "κάνουν παρέα" έως το Φθινόπωρο, θα έχουμε και τα δύο αυτά πρωταθλήματα της Βορείου Ευρώπης.


Φυσικά, τα προγνωστικά στοιχήματος από τους tipsters του betmasters, θα είναι κοντά σας, όλες τις εποχές του χρόνου. Το Σάββατο είναι μια κατεξοχήν ημέρα στοιχήματος και αυτό ισχύει ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Στη Bundesliga Αυστρίας, το ματς που ξεχωρίζει είναι το Στουρμ Γκρατς - Σάλτσμπουργκ, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Ραπίντ Βιέννης αντιμετωπίζει τη Ριντ.
Στη Σούπερ Λίγκα Ελβετίας, το ξεκίνημα γίνεται με δύο ματς. Πρόκειται για τα Λουγκάνο - Λουκέρνη και Σεντ Γκάλεν - Γιουνγκ Μπόις.

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται το πρωτάθλημα Νορβηγίας. Η Ρόζενμποργκ υποδέχεται τη Χάουγκεσουντ, ενώ η Μόλντε παίζει με τη Σάρπσμποργκ. Στη Σουηδία, η πρωταθλήτρια Νόρκεπινγκ φιλοξενεί την Γκέφλε, ενώ διεξάγονται και τα ματς Μάλμε - Κάλμαρ και Φάλκενμπεργκ - Έρεμπρο.
Το μοναδικό ματς που θα γίνει για τη Βεϊκαουσλίγκα Φινλανδίας, είναι το Σεϊναγιόεν - Λάχτι, ενώ για το πρωτάθλημα Δανίας, η Κοπεγχάγη φιλοξενείται από την Έσμπιεργκ.

Τέλος, για τη 16η αγωνιστική της Βραζιλίας θα πραγματοποιηθούν τα ματς Κορίνθιανς - Φιγκεϊρένσε και Σάντα Κρουζ Ρεσίφε - Κοριτίμπα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.