Θεατρική παράσταση "ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ HARLEY" στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ

Με την παράσταση "ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ HARLEY" που κατασυγκίνησε όσους το παρακολούθησαν θα συνεχιστεί το "ΘΕΑΤΡΟ...ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" αυτό το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ.


Μετά την αναγκαστική διακοπή την προηγούμενη βδομάδα λόγω των εκλογών στον κύκλο των παραστάσεων "ΘΕΑΤΡΟ...ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" συνεχίζονται αυτό το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ οι παραστάσεις στη θεατρική σκηνή.

Εκτάκτως αυτό το Σαββατοκύριακο θα παρουσιαστεί για δεύτερη φορά η παράσταση "ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΤΗΣ HARLEY" ( ή "ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ") του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κατσαμπή και ερμηνεία των ρόλων από την Μαρία Αϊβαλιώτου (Μητέρα) και τον Τάσο Χατζέλλη (Εύζωνα).που κατασυγκίνησε όσους το παρακολούθησαν στην πρεμιέρα του και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Οι παραστάσεις γίνονται στη θεατρική μας σκηνή που διαθέτει το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ στην οδό Οικονόμου Τάξη κάτω απ´ το 6ο νηπιαγωγείο Μυτιλήνης και είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Αντί εισιτηρίου όποιος θεατής επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα. είδη καθαρισμού και ρούχα για να δοθούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Για ένα Χαμόγελο».