Επιστρέφει δυναμικά και ανανεωμένο το νυχτερινό MARUSH στην Προκυμαία Μυτιλήνης-ΟPENING 02/09

Το MARUSH επιστρέφει και πάλι στην βραδινή ζωή της πόλης μας την Τρίτη (02/09)) και όλα δείχνουν ότι θα είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα mainstream bar του downtown αν κρίνουμε από την καλοκαιρινή πορεία της «plaz in the city», η οποία έσκισε φέτος το καλοκαίρι. 


Όπως ενημερωθήκαμε το γνωστό MARUSH στην προκυμαία Μυτιλήνης την Τρίτη ανοίγει ξανά τις πόρτες του για ποτό μετά τις 12 με ανανεωμένο προσωπικό και με φθινοπωρινή διάθεση… έως τις 03:00+ τα μεσάνυχτα..!

Έτσι λοιπόν, από τις 02 Σεπτεμβρίου έρχεται ανανεωμένο και πλήρως διαφοροποιημένο για να συνεχίσει την αποδεδειγμένη έως τώρα πετυχημένη πορεία του.

Το marush φέτος φιλοδόξει να φιλοξενήσει μεγάλους καλλιτέχνες είτε dj είτε τραγουδιστές με live πρόγραμμα. Όπως μάθαμε 8 φορές το μήνα θα υπάρχουν και διαφορετικά event με καλλιτέχνες από την Ελλάδα....

Η συνεργασία με την Musica Danca του Antoine  θα απογείωση την νυχτερινή διασκέδαση σε ένα από τα παλαιοτέρα bar της πόλης μας.

Την Τρίτη 02-09 λοιπόν το MARUSH ξεκινάει δυνατά με τον γνωστό dj MANOLO, με τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιτυχίες και όχι μόνο….


Και ΤΑΡΛΑΣ θα γίνει το MARUSH…
.

Το marush και φέτος δείχνει όλους τους αγώνες της Καλλονής και με ήχο !!!
Με ατμόσφαιρα στο MARUSH "εντος έδρας" πανηγυρίζουμε κ πάλι επιτυχίες!! 

Ένα στέκι που κλείνει 20+ χρόνια στο χώρο της εστίασης και γνωρίζει καλά πώς να μετατρέπεται από lounge «στάση» για καφέ, χυμούς και κρύα σνακς σε ένα από τα καλύτερα νυχτερινά φοιτητικά points με την πιο dance διάθεση στη Μυτιλήνη.

Μουσικές θεματικές βραδιές και σούπερ parties με guests djs και events με γνωστούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό γίνονται συχνά το talk of the town συνδέοντας το όνομά του με την πιο έντονη νυχτερινή διασκέδαση και απογειώνοντας το ενδιαφέρον των απανταχού nightwalkers… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MARUSH...

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....
Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης

Δεν έχουμε παρά μόνο να ευχηθούμε και διαδικτυακά, καλή επιτυχία στο φετινό χειμερινό ξεκίνημα του MARUSH!  

Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός σε όλα τα event του marush….