PLAz in the city στα Τσαμάκια Μυτιλήνης…!! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Συντονίσου στην πόλη σου και βρες το summer mood στην famous PLAz in the city, μόλις μερικά μέτρα από την προκυμαία, εκεί όπου και φέτος κυματίζει η γαλάζια σημαία!

Ώρα για μπάνιο, λοιπόν, στα πεντακάθαρα νερά της ακτής Τσαμάκια!

Είναι η μόνη οργανωμένη παραλία του Ε.Ο.Τ. που απαιτεί είσοδο για να μπεις ΜΟΝΟ το μεσημέρι. 

Διαθέτει αποδυτήρια, καφέ-μπαρ και ντουζ. Είναι γεμάτη με κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες.

ΦΩΤΟ foititelia.gr
Η καλοκαιρινή διάθεση που εκπέμπει ο χώρος, η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν την PLAz in the city  must στην διασκέδαση του καλοκαιριού!

H  PLAz in the city, το απόλυτο στέκι σηματοδοτεί, για ακόμα μια χρονιά στην παραλία της δημόσιας ΠΛΑΖ Τσαμακια Μυτιλήνης, την έναρξη της θερινής περιόδου!

Ο χώρος μάλιστα έχει αλλάξει και μεταμορφώνεται  προς το καλύτερο, ενώ το μενού έχει και αυτό διαφοροποιηθεί και γίνεται πιο προσιτό με νέα καλοκαιρινά πιάτα.
Κάτω από το κάστρο και κυριολεκτικά πάνω στην άμμο, ίσως στο πιο ωραίο σημείο της πόλης. Σας υποδέχεται στον ανανεωμένο χώρο του, όπου και για φέτος προγραμματίζονται διάφορα events, και σας υπόσχεται ένα αξέχαστο καλοκαίρι με jazz, soul, lounge και funk μουσικές διαθέσεις.

Ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, αποτελεί ένα στέκι για όλες τις ηλικίες.

ΦΩΤΟ foititelia.gr
Ακόμα και αν δεν έχεις όρεξη για μπάνιο, ο μοντέρνος και άκρως καλοκαιρινός χώρος της PLAz in the city -με συνοδεία Lounge, Funky και Soul μουσικής- ενδείκνυται για καφεδάκι με την παρέα σου ή για μια παγωμένη μπύρα δίπλα στην άμμο. Για καλό και για κακό πάντως πάρε και ένα μαγιό μαζί σου…

Το Cocktail-bar της PLAz in the city είναι ανοιχτό όλη τη μέρα και μέχρι αργά το βράδυ και σε περιμένει με «πολύχρωμα» δροσιστικά cocktails που δεν θα βρεις αλλού…

Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν κάνετε μπάνιο ή ηλιοθεραπεία στην παραλία και πάτε απλώς για καφέ, φαγητό ή ποτό στην Plaz ΔΕΝ υποχρεούστε να πληρώσετε το αντίτιμο των 2.00€ στην είσοδο.

Το ταμείο της εισόδου ανήκει αποκλειστικά στο δήμο Μυτιλήνης και ΔΕΝ σχετίζεται καθόλου με το Beach-Bar «PLAz in the city»

Επικοινωνία:

PLAz in the city
Ακτη Τσαμακια Μυτιλήνης

Τηλ: 697-4762665




ΦΩΤΟ foititelia.gr

ΦΩΤΟ foititelia.gr

ΦΩΤΟ foititelia.gr



ΦΩΤΟ foititelia.gr