ΦΩΤΙΑ στην Plaz in the City Μυτιλήνης έβαλε ο Γρηγόρης Μπάκας στο 2ο πάρτι του LesvosPost.com (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2ο πάρτι του LesvosPost.com στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία…

Κατάμεστο ήταν το βράδυ της Τρίτης (29/07) μέχρι τις 03:30 τα ξημερώματα το beach bar Plaz in the city στα Τσαμακια Μυτιλήνης για το 2o πάρτι του LesvosPost.com όπου είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε έναν από τους πιο αγαπητούς και γνωστούς δημοσιογράφους της Ελλάδας τον Γρηγόρη Μπάκα σαν guest dj.

Ο Γρηγόρης Μπάκας ανέβηκε στα decks και ανέβασε τη διάθεση στα ύψη σαν Guest Dj στο birthday beach party του LesvosPost.com όπου και ξεσήκωσε όλους τους θαμώνες με τις φοβερές ατάκες και τις μουσική του!  Χρόνια τώρα, είναι... αεικίνητος, κι απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμη! Ο λόγος για τον «δαιμόνιο» ρεπόρτερ του Star, Γρηγόρη Μπάκα όπου  έμεινε έκπληκτος στην επίσκεψη στο beach bar Plaz in the city στα Τσαμακια Μυτιλήνης. 

Βλέποντας τον χαμό που επικρατούσε αναφώνησε έκπληκτος: Τι γίνετε εδώ ρε μάγκες; Bravo! Bravo!

To μαγαζί που κυριολεκτικά έχει σαρώσει την νυχτερινή ζωή της πόλης έδωσε ρέστα το βράδυ της Τρίτης (29/07). Το προσωπικό του μαγαζιού από την υπεύθυνη μέχρι τον DJ Mario Andrioti έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό εξυπηρετώντας όλους τους πελάτες που κατέκλυσαν όλη την Plaz, χαρίζοντας μία απίστευτη εμπειρία διασκέδασης! Πραγματικά ένα αξέχαστο βράδυ για όλους μας...

Τα σφηνάκια πηγαινοερχόταν στα τραπέζια δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο πάρτι του L.P

Το πάρτι τίμησε για ακόμα μια φορά με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Κώστας Αστυρακάκης,.

Από δημοσιογράφους αν και τους είχαμε καλέσει σχεδόν όλους η μοναδική που μας τίμησε με την παρουσία της ήταν η Ιουλία Πέτρου δημοσιογράφος της TVM και ο ιδιοκτήτης του foititelia.gr Χριστόφορος Σομορακης. Οι υπόλοιποι έδειξαν με την μη παρουσία τους ότι συνεχίζουν να μας σνομπάρουν γιατί είμαστε ένα καθαρό μέσο ενημέρωσης.. Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν το πάρτι και πολύ άλλοι επώνυμοι άλλα και άγνωστοι σε εμάς πολίτες της Λέσβου.

Συγγνώμη αν παραλείψαμε κάποιον.

Οι πολιτικοί άρχοντες του νησιού που είχαμε καλέσει δεν μας τίμησαν δείχνοντας ότι κοιτούν μόνο το συμφέρον.. Αλλά εμείς συνεχίζουμε την ελεύθερη ενημέρωση χωρίς να εμπλεκόμαστε στα κυκλώματα της δημοσιογραφίας. 

Η διώροφη τούρτα υπερπαραγωγή του πάρτι μας που έφτιαξε ο Βασίλειος Πανταζής από το ομώνυμο ζαχαροπλαστείο άφησε άναυδους τους θαμώνες της Plaz in the city και μέσα σε αποθέωση έσβησε το «2» κεράκι ο Δ/ντης του L.P Στεφάνου Γεώργιος γύρω στις 01:30 π.μ. με την βοήθεια και του guest μας Γρηγόρη Μπάκα που με το χιούμορ του αντί για κερί στην τούρτα τοποθέτησε ένα τσιγάρο. Να τονίσουμε ότι η τούρτα στην μέση είχε και 2 ψάρια όπου συμβόλιζε φυσικά τα 2 χρόνια καθαρής ενημέρωσης από το LesvosPost.com... Ο κ Πανταζής παραβρέθηκε και στο πάρτι μας.

Η ομάδα του L.P ήταν όλοι εκεί, στο πάρτι του L.P και έκαναν ότι μπορούσαν για να περάσουν καλά οι θαμώνες της Plaz.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες θαμώνες του καταστήματος Plaz για την παρουσία τους στο πάρτι... Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς  μας αλλά και στο beach bar Plaz in the city που φιλοξένησε το πάρτι μας.. Εδώ μπορείτε να δείτε τους χορηγούς μας..

Θα θέλαμε να ζητήσουμε και ένα συγγνώμη από τους επισκέπτες του πάρτι μας για την αργοπορία στην κοπή της τούρτας. Επίσης ένα συγγνώμη οφείλουμε να πούμε και στους αναγνώστες που περίμεναν υπομονετικά να δουν live το πάρτι από το LesvosPost.com ενώ αυτό δεν έγινε λόγο τεχνικού προβλήματος στην σύνδεση του internet.

Τα λόγια φυσικά είναι περιττά.. όποτε μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω τι έγινε στο δεύτερο πάρτι του LesvosPost.com.. Μείνετε συντονισμένοι στο L.P… Σύντομα θα ανακοινωθούν κι άλλα μεγάλα event…!!

Στο σημείο αυτό αξίζει να ευχαριστήσουμε πρώτα απ όλα φυσικά τον μεγάλο καλεσμένο μας Γρηγόρη Μπάκα που πραγματικά τις λίγες ώρες που έμεινε στην Μυτιλήνη, ξεσήκωσε όλους όσους είδε από το απαράμιλλο χιούμορ του και την καθαρότητα του. Πραγματικά αν και γνωστός έδειξε πως θα πρέπει να είναι οι επαγγελματίες και φυσικά χωρίς φαμφάρες και πολλά πολλά έδωσε στον κόσμο μια άλλη νότα διασκέδασης. Ο Γρηγόρης Μπάκας φυσικά δεν τελειώνει εδώ με την Μυτιλήνη καθώς ανανέωσε το ραντεβού του για τον χειμώνα. Τον ευχαριστούμε που αν και ήταν σε δημοσιογραφική αποστολή στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης ήρθε εδώ στο νησί μας για λίγες ώρες μόνο για τα 2α γενέθλια του LesvosPost.com μετά την πρόσκληση του Δ/ντη μας Στεφάνου Γεώργιου όπου και την δέχτηκε αμέσως.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης και τον φωτογράφο Σωτήρη Σαράφη για τις υπέροχες φωτογραφίες του, όπως φυσικά και τον Χριστόφορο Σομορακη και τα foititelia όπου και αυτός με την σειρά του έβγαλε άπειρες φωτογραφίες οι οποίες θα δημοσιευτούν σύντομα στο foititelia.gr


Ρεπορτάζ- Επιμέλεια  ΟΜΑΔΑ LesvosPost.com
Βίντεο Στρατής Στεφάνου- Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης LesvosPost)