Η μεγάλη επιστροφή του Στράτου Καραμανωλη στην Μυτιλήνη για 2 ημέρες στο Garage live (Προκυμαία Μυτιλήνης)

Το συγκρότημα που το χειμώνα τα έσπαγε κάθε φορά στην προκυμαία Μυτιλήνης επιστρέφει δυναμικά την Παρασκευή 01-08-14 και το Σάββατο 02-08-14 για 2 μοναδικές live βραδιές στο café bar garage στην Προκυμαία Μυτιλήνης.


O δικός μας Στράτος Καραμανωλης το παιδί που όλη αγαπήσαμε μέσα από τα Live σε όλη την Λέσβο αλλά και στα μπαρ της Μυτιλήνης Φιλοσοφία και Living Room μετά την μεγάλη επιτυχία που έχει στην Αθήνα με το σχήμα της Πέγκυ Ζήνα και του Νίκου Οικονομοπουλου επιστρέφει στον τόπο που τον ανέδειξε για 2 μοναδικές εμφανίσεις στην Μυτιλήνη και συγκεκριμένα στο Garage (Προκυμαία Μυτιλήνης)

Αν και μόλις 26 ετών ο Στράτος Καραμανώλης άρχισε την καριέρα του σε μπουζούκια των Αθηνών σε ένα από τα καλύτερα σχήματα της πρωτεύουσας το καλοκαίρι. Ο Στράτος λοιπόν έως τώρα βρίσκετε στο ΘΕΑ LIVE (Το «ΘΕΑ», ένα από τα πιο δημοφιλή μπουζούκια της Αθήνας)  όπου πλαισιώνει το σχήμα του Νίκου Οικονομοπουλου και της Πέγκυ Ζήνα. 

Ο Μυτιληνιός τραγουδιστής έχει κάνει το ντεμπούτο του στο χώρο της μουσικής με δύο τραγούδια, το " «Και να γυρίσω»" και τα "«ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ»", ενώ τον χειμώνα επέστρεψε με το "Βρώμικα" (Το παιχνίδι παίζεις)

Ο Στράτος όπως όλοι τον λένε η ο αδελφός μου όπως τον φωνάζω εγώ με την υπομονή του και την επαγγελματικότητα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας αλλά και σε όλο το Αιγαίο….!!

Έτσι μετά την εμφάνιση του πριν λίγους μήνες σε ένα χορώ μαζί με τον Θάνο Πετρελη συνάρπασε και τους Αθηναίους και έφτασαν στο σημείο να μιλάνε όλοι για το παιδί της Μυτιλήνης, και την γλυκιά φωνή του. Μετά λοιπόν από διαβουλεύσεις και αφού δοκιμάστηκε όχι μόνο έπεισε τους αρμόδιους στο Θεα Live αλλά με την πρώτη του είπαν την Παρασκευή 25 Απρίλιου ξεκινάς μαζί μας, έτσι και έκανε και μέχρι πριν λίγο καιρό συνάρπαζε τους Αθηναίους και όχι μόνο θαμώνες του ΘΕΑ LVE.

Μετά λοιπόν από την μεγάλη επιτυχία του στο ΘΕΑ LIVE επιστρέφει στον τόπο που τον ανέδειξε για να δώσει το δικό του ρεσιτάλ στο Café Bar Garage για 2 μοναδικές εμφανίσεις με την γνωστή ορχήστρα που αγαπήθηκε από το κοινό της Λέσβου την Παρασκευή 01-08-14 και το Σάββατο 02-08-14.

Δίπλα του φυσικά το συγκρότημα που συνέχισε να συναρπάζει το κοινό της Λέσβου στο living room και είναι οι:

Ορχήστρα:

Στράτος Καραμανωλης: Τραγούδι
Ροδούλα Μιχαηλίδου: Τραγούδι
Γιώργος Ανδρεόγλου: Τραγούδι- Κιθάρα- Μπουζούκι
Λάμπρος Μαμώλος: Ντραμς
Ταξιάρχης Κοκκινόπουλος: Τουμπερλέκι
Θάνος Τσιβίνης:  Αρμόνιο

Ημέρες Live:  Παρασκευή 01-08-14, Σάββατο 02-08-14
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 23:30
Διεύθυνση: Κουντουριώτου  προκυμαία Μυτιλήνης

Χορηγός επικοινωνίας των Live είναι το  www.LesvosPost.com