Το «2ο πάρτι του LesvosPost.com» είναι γεγονός.!!-Guest dj o μοναδικός Γρηγόρης Μπάκας του STAR


Μετράμε αντίστροφα πλέον για το δεύτερο καλοκαιρινό πάρτι του «LesvosPost.com»….



Όλα κανονίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ… Ημν/α- Ώρα- Τοποθεσία- Χορηγοί.. Και μεγάλο όνομα καλεσμένο σαν guest τον μοναδικό στο είδος του Γρηγόρη Μπάκα, ο γνωστός δημοσιογράφος του STAR CHANNEL.
Ετοιμαστείτε λοιπόν για το «2ο ΠΑΡΤΙ του LesvosPost.com» που θα γίνει στο γνωστό σε όλους μας Beach bar «PLAz in the city» στην πλαζ Τσαμάκια Μυτιλήνης …. Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 με ώρα έναρξης 23:00…..  

Μεγάλος χορηγός του πάρτι είναι το Ηλεκτρονικό κατάστημα Easy Buy World Μυτιλήνης (Μεθοδιου & Χρυς. Σμυρνης 33 ,15 μετρά μετά τον ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ , πλησίον ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ)


Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μια μοναδική βραδιά δίπλα στην παραλία της μοναδικής ΠΛΑΖ στην Μυτιλήνη…
ΕΛΑΤΕ να το γιορτάσουμε μαζί….. Γιατί το LesvosPost.com ανήκει στους ΠΟΛΙΤΕΣ…..

Το LesvosPost.com έκλεισε αισίως ΔΥΟ χρόνια λειτουργίας στις 15-07-14 (δείτε εδώ περισσότερα) και το γιορτάζει μαζί σας!

Οραματιστήκαμε τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην Λέσβο που θα ανήκει σε εσάς στους πολίτες με έδρα τη Μυτιλήνη, όπου θα παρουσιάζει με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα την Λεσβιακή, ψυχαγωγική, κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα.. και το πετύχαμε καθώς μέσα σε ΔΥΟ χρόνια μας αγαπήσατε, μας διαβάσατε, μας φωνάξατε, μας κάνατε να νιώσουμε δυνατοί, για την δύσκολη συνέχεια της ενημέρωσης…. Όλα αυτά μας κάνουν να συνεχίζουμε, μας κάνουν να θέλουμε να σας γνωρίσουμε, να πείτε τα παράπονα, την γνώμη σας, για να γίνει το LesvosPost.com η ΦΩΝΗ σας προς τους τοπικούς και μη άρχοντες…

ΟΛΟΙ λοιπόν μαζί με εμάς ελάτε να γίνουμε ΕΝΑ να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να πιούμε, και να ξεχαστούμε έστω για λίγες ώρες από τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την κάθε Ελληνική οικογένεια.. Φυσικά στην παρέα μας σαν guest dj θα είναι ο ένας και μοναδικός στο είδος του Γρηγόρης Μπάκας, ο γνωστός δημοσιογράφος του STAR CHANNEL….
O γνωστός δημοσιογράφος του Star , γνωστός από τα οδοιπορικά του και το απαράμιλλο χιούμορ του , έρχεται την  Τρίτη 29 Ιουλίου καλεσμένος του lesvospost.com με αφορμή το 2ο παρτυ του για τα 2 χρόνια ενημέρωσης με σκοπό να σας διασκεδάσει σε ένα μοναδικό event στην Plaz in the cityΟ Dj Γρηγόρης Μπάκας μέσα από ένα ξεθεωτικό Ελληνικό πρόγραμμα αναμένεται να σας διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το πάρτι ξεκινά στις 23:00 ενώ κρατήσεις μπορούν να γίνουν στο  697-4762665.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ…..
ΕΙΣΤΑΙ όλοι καλεσμένοι Παιδιά, νέοι, ηλικιωμένοι… ΟΛΟΙ….

Αξίζει να αναφερθούμε και στον ΜΕΓΑΛΟ χορηγό του πάρτι μας που είναι το Ηλεκτρονικό κατάστημα Easy Buy World Μυτιλήνης (Μεθοδιου & Χρυς. Σμυρνης 33 ,15 μετρά μετά τον ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ , πλησίον ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ). Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Μιχάλη Αλεξίου με την Α-DESIGN για τον σχεδιασμό των αφισών, προσκλήσεων και του facebook cover.

Επίσης εννοείται ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας www.foititelia.gr ,www.plomarinews.gr,www.lesvoscalendar.gr, www.24-ores.com , www.fagi,gr , POP FM, BEST FM  για την δωρεάν παραγωγή και μετάδοση του spot στα συγκεκριμένα ραδιόφωνα της Λέσβου.…(Το spot τις επόμενες ημέρες θα είναι στον αέρα του POP FM στους 98,6 FM και του BEST FM στους 98,1 FM)


Φυσικά δεν ξεχνάμε και το ζαχαροπλαστείο Πανταζή για την παρασκευή της τούρτας έκπληξης την όποια και θα κόψει ο Γρηγόρης Μπακας στις 29/07 αργά το βράδυ. Επίσης ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους για την άμεση ανταπόκριση τους. Όλοι οι προαναφερόμενοι βρίσκονται στο τέλος της δημοσίευσης με τα λογότυπα. (πατήστε πάνω τους για να μεταφερθείτε στις σελίδες τους.)

Φυσικά το πάρτι θα μεταδίδεται αν αυτό καταστεί δυνατό και Live-ζωντανά από το www.lesvospost.com και το www.plomarinews.gr από τις 22:40



ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ-ΜΠΑΡ


ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ



ΧΟΡΗΓΟΙ







ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ