Χιλιάδες κόσμου υποδέχτηκαν την Χαρούλα Αλεξίου στην Μυτιλήνη στην πρώτη στάση περιοδείας της (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το βράδυ της Δευτέρας (23/06) το χώρο της Μαρίνας Μυτιλήνης, σπεύδοντας από νωρίς να εξασφαλίσει μια θέση στην μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού έως τώρα.

Αν χτες λέγαμε ότι ο Ροκκος έσπασε κάθε ρεκόρ σήμερα θα πούμε με σιγουριά ότι η Χαρούλα Αλεξίου τα έσπασε όλα με πάνω από 4000 θεατές.

Την συναυλία διοργάνωσε η ΗΧΟ ΑΕ στα πλαίσια της 2ης EXPO AEGEAN στην Μαρίνα Μυτιλήνης

Με εξαιρετική αγάπη και ενθουσιασμό υποδέχθηκε το κοινό τη Χάρις Αλεξίου μαζί με τη νέα μουσική μπάντα, τους «Nouveau Sextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) που κατέκλυσε την Μαρίνα Μυτιλήνης. Περισσότεροι από 4.000 θεατές αγκάλιασαν το δυναμικό ξεκίνημα της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της ξεκινώντας με την πρώτη συναυλία του καλοκαιριού στην κατάμεστη Μαρίνα Μυτιλήνης.

Για περισσότερες από δυο ώρες ερμήνευε τραγούδια νέα, παλιά, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, δοσμένα με ένα καινούργιο άκουσμα, αλλά και τραγούδια από το νέο της album η «Τρίπλα», που με την αμεσότητα της ερμηνείας της συνέθεσαν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του καλοκαιριού μας.

Οι έξι ετερόκλητοι μουσικοί που την συνόδευαν (παίζοντας περισσότερα από είκοσι όργανα και τραγουδούσαν μαζί της) την αγκάλιασαν με ένα μαγικό έθνικ-τζαζ ήχο.

Ο Θωμάς Κωνσταντίνου, επί κεφαλής,  με Ούτι, Κιθάρα, Μαντολίνο, Λαούτο.
Ο Σωτήρης Λεμονίδης στο Πιάνο και Πλήκτρα
Ο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Κλαρίνο ,Φλάουτο Caval
Ο Δημήτρης Τσάκας, Soprano και altoΣαξόφωνο , κλασική Κιθάρα και Φλάουτο.
Ο Κώστας Κωνσταντίνου, Κοντραμπάσσο
Ο Κώστας Μερετάκης, multipercussionset (Νταρμπούκα, Μπεντίρ, Ντέφια, Ταμπούρο, Στάμνα, Καχόν, Νταούλι κ .α )

Από τα νέα της τραγούδια όπως «Οι στιγμές», « Το δεδομένο», ως τα,  «Οι φίλοι μου Χαράματα», «Πανσέληνος», «13 φωτιές», «Δι’Ευχών» και τα «Δημοτικά» η Χάρις Αλεξίου μας μάγευε με τους μουσικούς. Όλοι οι θεατές πραγματικά την αποθεώσαν στο τέλος που τραγούδησε «Δι’Ευχών». 

Την συναυλία διοργάνωσε η ΗΧΟ ΑΕ στα πλαίσια της 2ης EXPO AEGEAN στην Μαρίνα Μυτιλήνης

ΔΕΙΤΕ τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost.com WEBTV.. Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!