Μάγεψε το κοινό της Λέσβου ο Χρήστος Δάντης στην Μαρίνα Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

H προγραμματισμένη μουσική συνάντηση του Χρήστου Δάντη με το κοινό της Μυτιλήνης το βράδυ του Σαββάτου στην Μαρίνα Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκε κάτω από την ομπρέλα ενός «Ηλεκτρικού έρωτα» όπως ακριβώς μας προϊδέασε ο Χρήστος Δάντης.


Την συναυλία διοργάνωσε η ΗΧΟ ΑΕ στα πλαίσια της 2ης EXPO AEGEAN στην Μαρίνα Μυτιλήνης

Με ανυπομονησία πλήθος κόσμου περίμενε να δει και να ακούσει τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, ανυπομονησία που συνοδεύονταν από την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην Μαρίνα, ώσπου τα φώτα χαμήλωσαν εντελώς και μετά από ένα δυνατό σόλο της μπάντας, ο Χρήστος Δάντης ανέβηκε στην σκηνή. Τραγούδησε με δυνατή, καθαρή φωνή μεγάλες επιτυχίες του καθώς και τραγούδια στα οποία είχε χρησιμοποιήσει το ταλέντο του στιχουργικά ή και μουσικά αλλά και δικά του αγαπημένα τραγούδια.

Η βραδιά κύλισε με τραγούδια που όλοι ξέρουμε και έχουμε αγαπήσει… Πολλά είδη μουσικής:  έντεχνα, λαϊκά, ροκ κομμάτια, έγιναν όλα ένα,!

Τραγούδησε Γονίδη, Bob Marley, Βιτάλη, Locomondo, Βασίλη Καρρά…

Όταν δε άφησε για λίγο την κιθάρα του και άρχισε να τραγουδά: “Έχω πέσει και κλαίω , στο παλιό μου παλτό..” ολόκληρο η Μαρίνα Μυτιλήνης τραγουδούσε μαζί του… … Φυσικά παρόμοια ήταν η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κοινού σε κάθε του ερμηνεία.

Ηλεκτρική ατμόσφαιρα, κέφι, και μια φωνή που μάγευε, γι ΄αυτό και στο τέλος της παράστασης, το κοινό ζητούσε επίμονα , την επιστροφή του Χρήστου Δάντη στην σκηνή για μερικές ακόμη ερμηνείες, όπως και έγινε.

Από τις  πιο ωραίες εμφανίσεις τραγουδιστών στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης της Μυτιλήνης. Την ξεχωρίσαμε , την απολαύσαμε και σας την παρουσιάζουμε όπως ακριβώς την καταγράψαμε, μέσα από ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ και φυσικά αποσπάσματα από τις ερμηνείες του τραγουδιστή.

Η έκπληξη της βραδιάς έγινε λίγο πριν το τέλος της μεγάλης συναυλίας καθώς στην σκηνή ανέβηκε ο γνωστός τραγουδιστής από την Μυτιλήνη Πάνος Γαληνός και τραγούδησε το κομμάτι «Άστο να τελειώσει» που έγραψε για εκείνον το φιλαράκι του Χρηστός Δάντης. Ο Χρηστός Δαντης τον συνόδευε με την κιθάρα του. (δείτε στο τέλος του βίντεο)

Αμέσως μετά την λήξη της συναυλίας ο Χρήστος Δάντης με τον Πάνο Γαληνό κατευθύνθηκαν για το «ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΥΔΙΑ ΕΝ ΠΛΩ» όπου και απόλαυσε τις live ερμηνείες του συγκροτήματος της Κουντουρουδιας. Μάλιστα για λίγο πήρε και το μικρόφωνο ξεσηκώνοντας τους θαμώνες του καταστήματος.

ΔΕΙΤΕ τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost.com WEB TV.. Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!

Την συναυλία διοργάνωσε η ΗΧΟ ΑΕ στα πλαίσια της 2ης EXPO AEGEAN στην Μαρίνα Μυτιλήνης