Με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Expo – Aegean στην Μυτιλήνη (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κοινού της πόλης στην πρόσκληση των εγκαίνια της έκθεσης «2ης Expo - Aegean 2014», χτες το απόγευμα, στη Μαρίνα Μυτιλήνης.


Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα χτες Παρασκευής 20 Ιουνίου στην είσοδο της μαρίνας Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκαν παρουσία χιλιάδων επισκεπτών τα εγκαίνια της 2ης Εμπορικής-Τουριστικής-Πολιτιστικής Έκθεσης «expo-AEGEAN 2014”.

Την κορδέλα έκοψαν  ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου μαζί με τους Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Νάσο Γιακαλή, Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημ. Βουνάτσο,  πρόεδρο του ΕΟΑΕΝ και του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Θράσος Καλογρίδης,  πρόεδρο του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Παν. Κουτσίκος, καθώς και οι Βουλευτες Λέσβου κ. Παύλος Βογιατζής και κ Νίκος Σηφουνάκης.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου μαζί με τους Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Νάσο Γιακαλή, Δήμαρχο Λέσβου κ. Δημ. Βουνάτσος,  τον πρόεδρο του ΕΟΑΕΝ και του Επιμελητηρίου Λέσβου κ. Θράσο Καλογρίδη,  τον πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Παν. Κουτσίκο, καθώς και με τους Βουλευτές Λέσβου κ. Παύλο Βογιατζή και κ Νίκο Σηφουνάκη, ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, επισκέφτηκε τα καλαίσθητα περίπτερά της δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρουσίαζαν και παρακολούθησε τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις της βραδιάς. Ας σημειωθεί ότι στην έκθεση, συμμετέχει και η Περιφέρεια με δικό της περίπτερο, φιλοξενώντας τα προϊόντα των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Λέσβου και τοπικές επιχειρήσεις..

Η έκθεση περιλαμβάνει τεράστια γκάμα προϊόντων που αναλύεται σε πολλά περίπτερα επιχειρήσεων και εκθέτες από την Ελλάδα και την Λέσβο αλλά και από την Τουρκία. Επίσης στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν και μία σειρά εκδηλώσεων και μεγάλων συναυλιών. Να τονίσουμε ότι γενική είσοδος για όλα αυτά είναι 5€

Χτες, Παρασκευή 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τον Μανό Πυροβολακη και τους  μουσικούς του η οποία και σημείωσε -όπως αναμενόταν- τεράστια επιτυχία!

Σήμερα, Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 22:30 στη σκηνή της Μαρίνας θα βρίσκεται ο Χρήστος Δάντης

Αύριο, Κυριακή 22 Ιουνίου, στις 22:30, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Στέλιο Ροκο και τους μουσικούς του, ενώ τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, την έκθεση θα κλείσει την ίδια ώρα, η Χαρουλα Αλεξίου!

Η κάμερα του L.P με τον αρχισυντάκτη και Δ/ντη του LesvosPost.com Γεώργιο Στεφάνου βρέθηκε χτες στο χώρο που πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «expo Aegean» και αφού ξεναγήθηκε σε όλα τα περίπτερα αμέσως μετά παρακολούθησε και κατέγραψε πλάνα από την μεγαλειώδη συναυλία του Μανόυ Πυροβολακη … Απολάυστε τα βίντεο…


ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ αποκλειστική ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ του Μάνου Πυροβολακη …