2η «expo - AEGEAN» στην Μαρίνα Μυτιλήνης με ΔΑΝΤΗ, ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗ, ΡΟΚΟ και Χαρουλα Αλέξιου

Η «expo - AEGEAN» είναι παράρτηµα της εταιρείας οπτικοακουστικών συστηµάτων «ΗΧΩ Α.Ε.» µε έδρα την Μυτιλήνη και έχει ως σκοπό την πραγµατοποίηση εµπορικών - τουριστικών - παραγωγικών - πολιτιστικών εκθέσεων στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και στην Τουρκία


Tο 2013 η «expo - AEGEAN» διοργάνωσε την 1η εµπορική - τουριστική & πολιτιστική έκθεση στην µαρίνα Μυτιλήνης µε συµµετοχή περισσοτέρων από 100 επιχειρήσεων - φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία. Από την έκθεση αυτή πέρασαν περισσότεροι από είκοσι δύο χιλιάδες επισκέπτες και η όλη διοργάνωση στέφθηκε από πλήρη επιτυχία.
Έτσι για το 2014 η «expo - AEGEAN» διοργανώνει δυναµικά την « 2η εµπορική -τουριστική & πολιτιστική έκθεση» πάλι στη µαρίνα Μυτιλήνης από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου µε τη συµµετοχή περισσοτέρων από 140 επιχειρήσεων - φορέων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία.

Στην μεγάλη 2η εµπορική - τουριστική & πολιτιστική έκθεση θα φιλοξενηθούν 4 μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου

Στην έκθεση και στις συναυλίες η είσοδος θα είναι 5€

Στις 20-06-14 Έναρξη των συναυλιών θα κάνει ο Μάνος Πυροβολακης
Στις 22-06-14 την σκυτάλη θα πάρει ο Λήμνος και μεγάλος Στέλιος Ροκος
Στις 21-06-14 Θα ακολουθήσει ο Χρήστος Δάντης
Και στο κλείσιμο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία με την Χαρουλα Αλεξίου στις 23 Ιουνίου

Όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο όπου θα στηθεί εξέδρα για την πραγματοποίηση των τεσσάρων μεγάλων συναυλιών, όπως επίσης και για μουσικοχορευτικές παραστάσεις, διαγωνισμοί και πολλών άλλων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Στόχος της έκθεσης- Σκοπός της διοργάνωσης-∆οµή

Στόχος της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αγαστή συνεργασία µεταξύ των νησιών του Βορείου Αιγαίου, της Βόρειας Ελλάδας, της Αθήνας καθώς και των µεγαλουπόλεων της χώρας µας, όπως και των παραλίων της Τουρκίας. Το µεγάλο στοίχηµα όλων µας είναι να µετατρέψουµε την οικονοµική κρίση σε εφαλτήριο ευκαιριών για την τόνωση της Ελληνικής αγοράς και τη δηµιουργία προϋποθέσεων για εποικοδοµητική συνεργασία µε τους γείτονες Τούρκους.

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι ένας ύψιστος και µοναδικός : H απόλυτη επιτυχία. Άλλωστε, είναι γνωστό σε όλους ότι έχουµε µεγάλη εµπειρία, τεχνογνωσία και την υλικοτεχνική υποδοµή για διοργάνωση µεγάλων εκθέσεων, φεστιβάλ, συναυλιών κ.λ.π. Παράλληλα, το άριστα εκπαιδευµένο προσωπικό που διαθέτουµε, καθώς και οι εξειδικευµένοι µας συνεργάτες, εγγυώνται για το επιτυχηµένο παρόν και το µέλλον της «ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ "expo-AEGEAN".

Άρα οποιαδήποτε συνεργασία θα έχετε µαζί µας, θα τεθεί πάνω σε γερές βάσεις και θα αποτελέσει την εγγύηση για την πλήρη επιτυχία ειδικά της επιχείρησής σας και γενικά της έκθεσής µας.

∆οµή . Για το σκοπό αυτό θα στηθεί στον χώρο της µαρίνας Μυτιλήνης ένας πολύ µεγάλος αριθµός περιπτέρων (παγόδες) ευρωπαϊκών προδιαγραφών, διαστάσεων (5µ. x 5µ.) , (3µ. x 3µ) , και (5µ. x 2,5µ).

Επίσης σε χώρο ειδικά διαµορφωµένο θα στηθεί εξέδρα για την πραγµατοποίηση τεσσάρων µεγάλων συναυλιών, µουσικοχορευτικών παραστάσεων, διαγωνισµών και πολλών άλλων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
Συµµετοχή : Στην έκθεση µπορούν να συµµετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εµπορίου και µεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισµοί, ξενοδοχειακές µονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιµελητήρια, ΟΤΑ από τα νησιά του Αιγαίου την υπόλοιπη Ελλάδα και από την Τουρκία.

Γενικές κατηγορίες εκθεµάτων :

- Αγροτικά - Προϊόντα - Μηχανήµατα - Κτηνοτροφικά
- Βιοµηχανικά προϊόντα
- ∆ερµάτινα είδη ένδυσης & υπόδησης - ∆οµικά υλικά - Μονωτικά υλικά - ∆ιακοσµητικά υλικά
- Ηλεκτρολογικός εξοπλισµός - Φωτισµός
- Ηχητικά συστήµατα - Μουσικά όργανα
- Έπιπλα - Κουφώµατα - Έπιπλα κουζίνας - Είδη υγιεινής.
- Επαγγελµατικός εξοπλισµός ξενοδοχείων - εστιατορίων
- Κλιµατισµός - Ψύξη - Θέρµανση - Τζάκια
- Εναλλακτικές µορφές ενέργειας - Φωτισµός LED - Ηλεκτρονικά
- Συστήµατα πληροφορικής - Κινητή τηλεφωνία - Υπηρεσίες επικοινωνίας.
- Τρόφιµα - Ποτά - Ποτοποιίες - Τυποποιηµένα προϊόντα.
- Εποχιακά είδη - χόµπι - Είδη camping - αλιείας - marine service.
- Υπηρεσίες Υγείας - Ασφάλισης - Εκπαίδευση
- Ταξιδιωτικά γραφεία - Τουριστικοί οργανισµοί - Ξενοδοχεία .

Προβολή

Για την έξωθεν καλή µαρτυρία της «expo-AEGEAN 2014», έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνηστικότητας, της Περιφέρειας Β. Αιγαίου , του Ελληνοτουρκικού Επιµελητηρίου Αθηνών, και του Επιµελητηριακού Οµίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών, Η έκθεση θα διαφηµιστεί, µήνες πριν, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.

Οι χορηγοί επικοινωνίας που ήδη έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον προέρχονται από τα τοπικά, τα νησιωτικά, τα τουρκικά και τα Αθηναϊκά µέσα µαζικής ενηµέρωσης. 

Χορηγός επικοινωνίας είναι το ALPHA channel το οποίο από 19 Μαΐου έως την έκθεση θα προβάλει σε καθηµερινή βάση την έκθεση µε τρία spots

Ακόµη για κάθε συµµετοχή στην έκθεση θα γίνεται προβολή της επιχείρησής σας στον ειδικό ενηµερωτικό οδηγό που θα κυκλοφορήσει σε 30.000 αντίτυπα, σε δύο γλώσσες Ελληνικά και Τουρκικά και θα διανέµεται στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου , στα µέσα µεταφοράς , στα επιµελητήρια των πόλεων της Ελλάδας, στις πρωτεύουσες των νοµών του Βορείου Αιγαίου αλλά και των παραλίων της Τουρκίας που θα συµµετάσχουν στην έκθεση.

Τέλος θα γίνει αφισοκόλληση 10.000 αφισών.

Επικοινωνία :

Γραφείο : 22510 - 48111 fax: 22510 - 48113 e-mail : hxw@otenet.gr
Υπεύθυνος έκθεσης : ∆ηµήτρης Τσαµουράς τηλ: 6945-703898
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ειρήνη Κανλή τηλ :6972- 080220

www.expoaegean.gr