Ξεσηκώθηκε όλη η Λέσβος για τον Στέλιο Ροκκο-Πάνω από 3000 θεατές (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Μοναδικός, ανεπανάληπτος, απολαυστικός ο Στέλιος Ρόκκος ξεσήκωσε το κοινό της Λέσβου

Μία από τις πιο πετυχημένες συναυλίες των τελευταίων χρόνων, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στην Μαρίνα Μυτιλήνης  και απόλαυσαν από κοντά τον χαρισματικό Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος απογείωσε το κοινό της Λεσβου, με τα τραγούδια του, την ενέργειά του και το χιούμορ του.

Την συναυλία διοργάνωσε η ΗΧΟ ΑΕ στα πλαίσια της 2ης EXPO AEGEAN στην Μαρίνα Μυτιλήνης


Το κέφι ήταν τόσο μεγάλο, που ο καλλιτέχνης δεν κατέβαινε από την σκηνή, μέχρι τη 1, μετά τα μεσάνυχτα,

Ο Στέλιος ξεσήκωσε τους θεατές (ήταν πάνω από 3.000 χιλιάδες και όλων των ηλικιών), με το πλούσιο προσωπικό του ρεπορτόριο, από τους δίσκους του, αλλά και με άλλα τραγούδια γνωστών συνθετών 

Ο  μοναδικός Στέλιος Ρόκκος για δεύτερη φορά μετά το 2010 βρέθηκε στην πόλη μας για να ένα μαγικό μουσικό ταξίδι.

Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή με τα τραγούδια του.

Ο δυναμισμός και η «ψυχή» που βγάζει σε κάθε του live, είναι δύο από τα χαρακτηριστικά, που τον έχουν κρατήσει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια και που έχουν κάνει τα τραγούδια του, αγαπημένα και διαχρονικά.

Η live του εμφάνιση στην Μαρίνα ήταν μοναδική, με πολλές αγαπημένες, παλιές και νέες επιτυχίες του, που μας έκαναν να ερωτευτούμε, να νοσταλγήσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ.

Ο Στέλιος Ρόκκος δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, με το πάθος του και την δυναμική του σκηνική παρουσία και μαζί με τους μοναδικούς μουσικούς του ξεσήκωσε όλη την Μαρίνα Μυτιλήνης.

Στο τέλος πλήθος κόσμου τον περίμενε για αυτόγραφο και φωτογραφίες αλλά ο ίδιος προτίμησε να φύγει με σκάφος της ΕΟΔ Λέσβου προς την απέναντι πλευρά του Λιμανιού όπου από εκεί τον παρέλαβε αυτοκίνητο για το ξενοδοχείο. (ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ)

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε ότι η δημοσιογράφος του TVM Ιουλία Πέτρου, ο Δ/ντης και αρχισυντάκτης του LesvosPost.com Στεφάνου Γεώργιος και ο κάμεραμαν του TVM είχε μια επαφή με τον Στέλιο Ρόκκο ώστε να πει 2 λόγια για την πρώτη του εμφάνιση στην Λέσβο, αλλά εκείνος έδωσε την απάντηση ότι «Δίνω συνεντεύξεις μόνο σε ραδιόφωνα», κρίμα καθώς ο κόσμος της Λέσβου θα περίμενε να πει δυο λόγια για την Λέσβο και γιατι οχι και για το νησί του την Λήμνο.
Την συναυλία διοργάνωσε η ΗΧΟ ΑΕ στα πλαίσια της 2ης EXPO AEGEAN στην Μαρίνα Μυτιλήνης

ΔΕΙΤΕ τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost.com WEB TV.. Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!