Χ. Αθανασίου: "Ο γνωστός γυρολόγος και η παρέα του δεν πρέπει να μιλάνε για την Νέα Δημοκρατία "


Στην θέση τους βάζει ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου τον Νίκο Κατρανη και όσους όλους τον κατηγορούν για την χαμένη περιφέρεια και δήμο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναλυτικά:

"Ο γνωστός γυρολόγος της πολιτικής και υπάλληλος, κατά περίπτωση, Δημάρχων, δεν νομιμοποιείται να ομιλεί για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Το ποιος στήριξε, συνειδητά και αποδεδειγμένα, την υποψηφιότητα του κ. Στεφανή είναι γνωστό. Το ποιος κρατά όλα αυτά τα χρόνια, δυνατή και πρώτη δύναμη τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο νησί μας είναι και αυτό γνωστό. Εξάλλου, πρόσφατα είχαμε Βουλευτικές εκλογές.


Ο γυρολόγος και η «γνωστή», ομοχώριά του, ομάδα να μας πουν πώς συμπεριφέρθηκαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο του πρώτου όσο και του δεύτερου βαθμού. Γιατί μαζί με την ανεπάρκεια και την ανευθυνότητά τους συμπορεύθηκε και (η πάγιά τους τέχνη) η υπονόμευση.


Πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθεί η «γνωστή» ομάδα ότι η πολιτική δεν είναι εμπορική εταιρεία, ούτε μέσον επίτευξης ιδιοτελών στόχων και ότι νέα και άφθαρτα πρόσωπα ενεργοποιούνται τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και στην αυτοδιοίκηση και κανείς δεν θα τους κλείσει το δρόμο. Και φυσικά, όλοι έχουμε μια μικρή ιστορία σε αυτόν τον τόπο

Χαράλαμπος Αθανασίου


Βουλευτής Ν.Δ. στο Νομό Λέσβου"