Ποντάρισμα σε τέσσερις έδρες και combo από το ΝΒΑ


Η Ίντερ είναι η πρώτη φιναλίστ του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και απόψε θα προκύψει ο αντίπαλός της από τη ματσάρα Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ διεκδικούν Μίντλεσμπρο - Κόβεντρι, ενώ στον όμιλο των μπαράζ της Γ' Εθνικής διεξάγεται η 2η αγωνιστική. Φουλ μεταμεσονύχτια δράση, με Κύπελλο Βραζιλίας, εμβόλιμη αγωνιστική στο MLS και το πρώτο ματς της σειράς του ζευγαριού Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ. 


ΚράσνονταρΟυράλ (19:30) 

Στο... περίεργο σύστημα του Κυπέλλου Ρωσίας το ματς είναι κάτι σαν ημιτελικός, καθώς η ομάδα που θα προκριθεί (μονό, με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο) θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στον τελικό. Η Κράσνονταρ έχει ρίξει το βάρος στη διοργάνωση, έκανε ροτέισον κόντρα στη Ζενίτ για το Πρωτάθλημα (2-2). Αντίθετη η κατάσταση για την Ουράλ, μάχεται για την παραμονή στο Πρωτάθλημα και μάλλον το Κύπελλο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Μάλιστα, ενδέχεται να υπάρχουν και κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα της. Παρά την έφεση των δύο ομάδων στις ισοπαλίες, η Κράσνονταρ μοιάζει να έχει προβάδισμα και θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.98. 


102. Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00) 

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες μετά το 1-1 της Μαδρίτης. Τρομερή η επίδοση της Σίτι («έχει σφιχταγκαλιάσει το Πρωτάθλημα στην Αγγλία) εντός έδρας στην Ευρώπη, «τρέχει» σερί 23-2-0. Σούπερ η πρόσφατη παράδοση της Ρεάλ με αγγλικές ομάδες και μάλιστα στην ημιτελική φάση. Το 2021 απέκλεισε την Τσέλσι και πέρυσι τη Σίτι, βέβαια την πρόκριση την πήρε έχοντας τον επαναληπτικό στην έδρα της κι ενώ είχε ηττηθεί με 4-3 στο Μάντσεστερ. Από τη μία υπάρχει η δυναμική που βγάζει η Σίτι, σε συνδυασμό με τη δυνατή της έδρας, όμως από την άλλη είναι η πολυνίκης του θεσμού, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει απίστευτες προκρίσεις με όλους τους τρόπους.  Σωστό φαβορί ο άσος, σε συνδυασμό με το G/G εκτοξεύει την απόδοσή του στο 2.85.  


900. ΜίντλεσμπροΚόβεντρι (22:00) 

Επαναληπτικός ημιτελικός για μπαράζ ανόδου στην Τσάμπιονσιπ. Στο πρώτο ματς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ. Καλύτερη η Μίντλεσμπρο, θα μπορούσε να φτάσει τη νίκη, δεν το έκανε και τώρα θα πρέπει να τελειώσει τη... δουλειά στο γήπεδό της, όπου παραμένει αήττητη στις 13 τελευταίες φορές που υποδέχθηκε την Κόβεντρι (9-4-0). Πάντως, η αποψινή φιλοξενούμενη έχει ως... παράσημο (και οδηγό) πως δεν ηττήθηκε σε κανένα από τα τρία φετινά της ματς με την «Μπόρο» (1-2-0). Ωστόσο η καλύτερη ομάδα δεν παύει να είναι η γηπεδούχος και θα στηρίξουμε τον άσο σε απόδοση 1.87. 


925. Μινεσότα – Χιούστον (18/5, 03:30) 

Η Μινεσότα παραπαίει στο πρωτάθλημα, έχοντας γνωρίσει 5 ήττες στις 6 τελευταίες αγωνιστικές κι ενώ νωρίτερα είχε κάνει εκκίνηση με επίδοση 3-2-0. Έχει σύμμαχο την παράδοση κόντρα στο Χιούστον, με το οποίο «τρέχει» σερί 5-2-0 εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη ήττα μετά από σερί 4-2-0 σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το χειρότερο είναι πως δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο από τους καλύτερους παίχτες του, τους μέσους Μπάσι και Ερέρα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες για τη Μινεσότα, ο άσος είναι σε απόδοση 1.97.

 

5005. Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ (18/5, 03:30) 

Κλείνουμε με ΝΒΑ. Οι Σέλτικς τα είδαν... όλα για να αποκλείσουν τους Σίξερς στα ημιτελικά της περιφέρειας, όμως με οδηγό τον απίστευτο Τέιτουμ τα κατάφεραν. Πιο εύκολο έργο είχαν οι Χιτ κόντρα στους Νικς, έχοντας μάλιστα τον ηγέτη τους, Μπάτλερ απών από το δεύτερο ματς και σε μέτρια -για τα δεδομένα του- κατάσταση στα επόμενα. Ισορροπημένο ζευγάρι, το αποδεικνύει πως μοιράστηκαν τις νίκες στην κανονική διάρκεια, ενώ καμία ομάδα δεν κέρδισε με πολύ μεγάλη διαφορά.  Στην ίδια λογικά θα πορευτούμε, ζητώντας το χάντικαπ 14.5 πόντων των Χιτ και θα το συνδυάσουμε με το Over 197.5 πόντων που επιβεβαιώθηκε στα 3/4 μεταξύ τους ματς. Το combo βγάζει απόδοση 1.90.