Ιάσων Πιπινης: "Συριζαιοι σαμποτάρουν την υποψηφιότητα μου και τραμπουκιζουν τους υποστηρικτές μου"Σοβαρές καταγγελίες για τραμπουκισμους υποστηρικτών και σαμποτάζ στην υποψηφιότητα του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στην Λέσβο Ιάσων Πιπινη από υποψήφιους τού ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλει μέσω ανάρτησης ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής Νομού Λέσβου Ιάσων Πιπινης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

"Όπως πληροφορούμαι, κάποιοι σύντροφοι από τον ΣΥΡΙΖΑ αντί να κάνουν προεκλογικό αγώνα για να εκλεγούν οι ίδιοι, κάνουν μεγάλο αγώνα για να... μην εκλεγώ εγώ.

📌 Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να κάνω μια τέτοια αθλιότητα. Αθλιότητα είναι επίσης το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι "τραμπουκίζουν" υποστηρικτές μου ή προσπαθούν να τους εκφοβίσουν... 

📌 Τελικά όμως, πετυχαίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Συσπειρώνουν τους πολίτες που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα μου. 

📌 Σε τελική ανάλυση, αυτές οι παρακμιακές συμπεριφορές, από εκείνους που θέλουν να κάνουν το γενικό κουμάντο, είναι ένας επιπλέον λόγος για να με εμπιστευθούν οι συμπολίτες μου στη Λέσβο, στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο, προκειμένου να αλλάξουμε μια κατάσταση που ορισμένοι έχουν διαμορφώσει και η οποία δεν τιμάει τον τόπο μας."