Παίζει το τελευταίο της χαρτί η Λιντς, καλύτερη εκτός έδρας η Μπιλμπάο


Σάββατο σήμερα και το πρόγραμμα είναι πλούσιο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλη την Ευρώπη. Τελευταίες στροφές σε όλα τα πρωταθλήματα, συνεπώς το κίνητρο αποκτά πρωταρχικό ρόλο στις επιλογές μας. Στην Πρέμιερ η Λιντς βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης και κόντρα στη Νιούκαστλ, παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή. Βόλφσμπουργκ, Πάφος και Μπιλμπάο χρειάζονται νίκες για να διατηρηθούν σε τροχιά ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Φινάλε στα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

213. Λιντς – Νιούκαστλ (14:30)

Ξεκινάμε με Πρέμιερ Λιγκ και την σπουδαία αναμέτρηση της Λιντς με τη Νιούκαστλ. Αμφότερες οι ομάδες με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά διαφορετικούς στόχους. Η Λιντς βρίσκεται στο -2 από τη σωτηρία, ενώ η Νιούκαστλ είναι στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο +3 από την πέμπτη Λίβερπουλ, έχοντας βέβαια και ματς λιγότερο. Η γηπεδούχος αναμένεται να τα δώσει όλα σε αυτά τα  τελευταία ματς, ενώ η έλευση του πολύπειρου κόουτς Αλαρντάις τη γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ο ικανότατος προπονητής, γνωρίζει πολύ καλά τη Νιούκαστλ και με σύμμαχο την έδρα μπορεί η Λιντς να κάνει την έκπληξη, ρίσκο με τον άσο στο 4.55.

Διάβασεεπίσης:Εκλογές Τουρκία αποδόσεις – Υποψήφιοι και προγνωστικά!

267. Βόλφσμπουργκ – Χοφενχάιμ (16:30)

Περνάμε στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα. Ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι και αυτό που διεξάγεται ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και τη Χοφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι κυνηγάνε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η αντίπαλη ομάδα ναι μεν βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει και μαθηματικά με αυτόν τον στόχο. Από βαριά ήττα (6-0) προέρχεται η Βόλφσμπουργκ, ωστόσο μπροστά στον κόσμο της μεταμορφώνεται και πρόκειται για άλλη ομάδα. Αναγκασμένη να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη κόντρα σε μια υποδεέστερη και ασταθή ομάδα, καταλήγουμε στον άσο του 1.97.

350. Παναιτωλικός – ΟΦΗ (17:00)

Κρατάμε και μια επιλογή από ματς που απουσιάζει το βαθμολογικό κίνητρο και προέρχεται από το πρωτάθλημα της χώρας μας και την τελευταία στροφή των πλέι άουτ. Ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε τραγική πορεία σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφερε να φτάσει στον στόχο της παραμονής. Από την άλλη ο ΟΦΗ έδειξε πιο ουσιαστικός και σοβαρός σε αυτή τη διαδικασία, βρίσκεται στην τιμητική πρώτη θέση και με νίκη θα τερματίσει εκεί. Δεν υπάρχει λόγος πάντως να κυνηγήσουμε σημείο σε βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και δέχονται εύκολα φάσεις στα μετόπισθεν, ενώ η έλλειψη κινήτρου επιτρέπει στο να διεξαχθεί ένα επιθετικό ματς έτσι αξίζει η επιλογή του Over 2,5 στο 2.06.

1649. Πάφος – Ομόνοια (19:30)

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον συναντάμε στην Κύπρο και στο ματς της Πάφου κόντρα στην Ομόνοια. Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρηθούν εντός θέσεων που δίνουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη η Ομόνοια σε αυτά τα πλέι οφ δεν μπόρεσε να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω, βρίσκεται στην τελευταία θέση και το μόνο που σκέφτεται είναι ο τελικός του Κυπέλλου, ώστε να σώσει την χρονιά. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του σημαντικού μεσοεπιθετικού Ζάιρο, ωστόσο διαθέτουν το ανάλογο υλικό για να επικρατήσουν κόντρα σε μια αδιάφορη ομάδα, άσος στο 1.76.

334. Βιγιαρεάλ – Μπιλμπάο (19:30)

Κλείνουμε με την πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και τη σημαντική μάχη της Βιγιαρεάλ με την Μπιλμπάο. Αμφότερες στο κυνήγι ενός εισιτηρίου για Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Βιγιαρεάλ είναι πέμπτη και στο -7 από την τέταρτη Σοσιεδάδ και το τελευταίο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, διαφορά που δύσκολα θα καλυφθεί σε πέντε αγωνιστικές που απομένουν. Συνεπώς στόχος είναι να διατηρηθεί στην πέμπτη θέση που δίνει εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ και είναι μόλις στο +2 από την Μπέτις. Σε πιο δύσκολη θέση η όγδοη Μπιλμπάο που ναι μεν ισοβαθμεί με τη Χιρόνα στην έβδομη θέση (υστερεί στα κριτήρια), ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι αρκετά σκληρός για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και κάθε ματς είναι τελικός για εκείνη. Ασταθής η Βιγιαρεάλ και με προβλήματα στα μετόπισθεν, ώριμη η Μπιλμπάο που εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα τον τελευταίο καιρό, ούσα αήττητη για πέντε σερί (3-2-0). Στοιχεία που μπορούν να μας οδηγήσουν προς τα δεξιά με την απαραίτητη κάλυψη, ανάλογη επιλογή στο 2.04.

 

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»