Υποσχέσεις για γκολ στο Μιλάνο, πιο συντηρητικά στο Παρίσι


Εκκίνηση στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και η Μίλαν περιμένει στην έδρα της την Τότεναμ. Ομάδες που όταν θέλουν μπορούν να δώσουν τρελό ρυθμό στα παιχνίδια τους. Κάτι τέτοιο περιμένουμε και απόψε. Θα πέσουν κορμιά στο Παρί - Μπάγερν, δύσκολο ως προς σημείο, και εδώ κοιτάζουμε τα γκολ. 


954. Μίλαν – Τότεναμ (22:00) 

Η ιταλική ομάδα είχε απολογισμό 3-1-2 στον 5ο όμιλο, με συνέπεια να μείνει στη 2η θέση, πίσω από την Τσέλσι. Δεν πατάει καλά τις τελευταίες εβδομάδες εντός συνόρων, έχει 1-3-4 στα 8 πιο πρόσφατα. Την Παρασκευή κέρδισε οριακά 1-0 την Τορίνο. Η Τότεναμ τερμάτισε 1η στον 4ο όμιλο, αφήνοντας πίσω Σπόρτινγκ, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μαρσέιγ. Προερχόταν από 3 σερί νίκες εντός συνόρων, μέχρι που ήρθε η αποτυχία 4-1 στην έδρα της Λέστερ. Κομβικές οι απουσίες των Γιορίς, Μπετανκούρ, Σεσενιόν και Χόιμπεργκ. 

Ακόμη ένα ζευγάρι που δεν προκύπτει καθαρά επιλογή σημείο, έτσι θα βρούμε… διαφυγή στα γκολ και το Over 2,5 που έχει απόδοση 2.10. 


955. Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου (22:00) 

Οι Γάλλοι έκοψαν δεύτεροι το νήμα στον όμιλο τους, σε ισοβαθμία με την Μπενφίκα. Σε κακό σημείο έρχονται τα ματς με τους Βαυαρούς, δεδομένου πως η Παρί δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Μαρσέιγ, ενώ τα έκανε μαντάρα και με τη Μονακό (ήττα 3-1). Έχει όμως ετοιμοπόλεμους τους Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ. Η Μπάγερν πέτυχε το απόλυτο (6/6) στο γκρουπ της, αφήνοντας πίσω Ίντερ, Μπάρτσα και Πλζεν. Ανεβαίνει διαρκώς το τελευταίο διάστημα, πρώτη στην Μπουντσελίγκα. Στο Παρίσι μετράει 4/5 ήττες. 

Δύσκολο ζευγάρωμα, φουλ ισορροπία στο σετ αποδόσεων, δεν βγαίνει άκρη με σημείο, μέση λύση τα 2-3 G σε απόδοση 2.12. 


Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet! 


Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+