Παράταση των αρχαιρεσιών της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Επειδή οι μεγάλοι αγώνες κρίνονται και στις παρατάσεις, το σωματείο μας παρατείνει την εκλογική του διαδικασία από την Τετάρτη 14/12 έως και την Παρασκευή 16/12.

Το σωματείο και τα μέλη του έδωσαν μεγάλο αγώνα εν όψει και των εκλογών ώστε να ενημερωθούν και να καλεστούν πλατιά οι εργαζόμενοι σε κάθε χώρο δουλειάς - να μαζικοποιήσουν τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των οργάνων. Σε μια σειρά περιοδειών που πραγματοποιήσαμε και βρεθήκαμε δίπλα στις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μας, επιβεβαιώσαμε την ανάγκη εδώ και τώρα να δυναμώσει το σωματείο μας, εδώ και τώρα να διεκδικήσουμε οργανωμένα και συλλογικά αυξήσεις στους μισθούς! Επιβεβαιώσαμε ότι όσο «κλεινόμαστε» στην άμυνα και δεν διεκδικούμε μόνο χαμένοι βγαίνουμε!

Ø  Εσύ που γίνεσαι «λάστιχο» στην δουλειά με σπαστά ωράρια, 6ήμερη δουλειά και τολμούν να βάλουν χέρι και στην Κυριακάτικη αργία σου, έλα και ψήφισε στο σωματείο σου!

Ø  Εσύ που δουλεύεις χρόνια και βλέπεις την δουλειά να εντατικοποιείται και τον μισθό να μην «φτουράει» μετά τις πρώτες 15 μέρες του μήνα, έλα και ψήφισε στο σωματείο σου!

Ø  Εσύ που έχεις «μπουχτίσει» να υπογράφεις συμβάσεις μήνα, τριμήνου, οκταμήνου και θες να βάλεις τέρμα στον εμπαιγμό και την ανασφάλεια, έλα και ψήφισε στο σωματείο σου!

Ø  Εσύ που έχεις αναμετρηθεί με την ανεργία, χρόνια ή και παροδική, που θες να δουλέψεις και να ζήσεις με το κεφάλι ψηλά, έλα και ψήφισε στο σωματείο σου!

Κόντρα σε κυβέρνηση και εργοδοσία που πάνε να μας πείσουν πως οι αγώνες μας δεν έχουν αποτέλεσμα, τους υπενθυμίζουμε τις COSCO, τις Ε-FOOD, τις ΛΑΡΚΟ, τις ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΕΣ και πόσες άλλες εστίες αγώνα και διεκδίκησης που τους πήγανε «κουβά»!

 

Το πρόγραμμα της παράτασης των εκλογών:

 

Τετάρτη 14/12

 

13:30 – 21:30

 

Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο

(Δαβάκη & Βαλαωρίτου Γωνία)

 

 

Πέμπτη 15/12

 

11:00 – 19:00

 

Πλωμάρι στο καφενείο «ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΕΙΟΝ»

(Στην αγορά Πλωμαρίου)

 

Παρασκευή 16/12

 

11:00 – 19:00

 

Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο

(Δαβάκη & Βαλαωρίτου Γωνία)