Σε ρυθμούς Χριστουγέννων τα Μυστεγνα- Παρουσία του Χ. Αθανασίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Μιστεγνών. Σε μία ωραία εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο ΠΑΕΣ Αίγειρος με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων στην πλατεία του χωριού πουγέμισε με παιδικές φωνές, χαμόγελα και αρκετούς συγχωριανούς αλλά και επισκέπτες. Μέσα σε  ένα κλίμα γιορτινό και ζεστό τα παιδάκια απασχολήθηκαν δημιουργικά και έδωσαν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη ενώ όλοι οι μεγάλοι ανταλλάξαμε ευχές.

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο μεγάλος μπουφές, που φρόντισαν όλες οι χρυσοχέρες του χωριού μας να έχει απ’ όλα, με χειροποίητες αλμυρές αλλά και γλυκές Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές αλλά και παραδοσιακά χειροποίητα ποτά που ζέσταναν ακόμα περισσότερο το κόσμο. Παράλληλα υπήρχε ένα μικρό bazzar με ημερολόγια και εορταστικά στολίδια για να ενισχυθεί ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων.Τέλος όλοι μαζί μέσα σε ένα κλίμα κατάνυξης μετρήσαμε αντίστροφα και ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μιστεγνών κ Κατζανό Παναγιώτη και τον κ Αντώνη Διμπαμπή για την κατασκευή του δέντρου, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και ειδικότερα την Πρόεδρο κα Αθηνά Δεληγιάννη για την άψογη συνεργασίακαι τα μέλη του συλλόγου μας.Επίσης όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους μας, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων & Βουλευτή νομού Λέσβου κ Χαράλαμπο Αθανασίου, τον Αντιπεριφερειάρχη νομού Λέσβου & Πρωτογενούς τομέα κ Πανάγο Κουφέλοκαι την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας, Εθελοντισμού & Καθαριότητας κα Δήμητρα Αλεξανδρή.


Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις του συλλόγου μας θα συνεχιστούν Παραμονή των Χριστουγέννων με τον Χριστουγεννιάτικο χορό στην Ψαροταβέρνα-Εστιατόριο «Τα Θαλασσόξυλα» στη Σκάλα Μιστεγνών με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ομόνοια, αλληλεγγύη και σεβασμό στις πανανθρώπινες αξίες!

 

Εκ του ΔΣ ΠΑΕΣ Ο ΑΙΓΕΙΡΟΣ.

 

Ο Πρόεδρος,

Μπότου Ευστράτιος

Ο Γενικός Γραμματέας,

Στρατηγέλλης Γεώργιος