Τα φαβορί για τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ


Το καλοκαίρι έφτασε, τα μεγάλα πρωταθλήματα τελείωσαν και το κουπόνι πάμε στοίχημα φαντάζει άδειο. Όμως οι στοιχηματικές εταιρίες δεν σταματούν να δίνουν αποδόσεις για μελλοντικές διοργανώσεις. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη από το Μουντιάλ. Το χειμερινό φέτος Μουντιάλ του Κατάρ, από τις 21 Νοεμβρίου ως τις 18 του Δεκέμβρη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τον παίκτη που θα αν αδειχθεί πρώτος σκόρερ στο Κατάρ. Σύμφωνα με τα όσα έχει πει η FIFA και το France Football, η Χρυσή Μπάλα θα έχει ήδη απονεμηθεί στον Καρίμ Μπενζεμά (εκτός και αν… γυρίσει ο κόσμος ανάποδα). Ο Γάλλος φορ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Χρυσού Παπουτσιού στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σύμφωνα με την bet365.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι σε ολόκληρο τον πλανήτη περιμένουν να έρθει η 21η Νοεμβρίου για να ανοίξει η αυλαία του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Έχουμε δει το πρόγραμμα των 8 ομίλων και τις αποδόσεις για την κατάκτηση. Πάμε τώρα να δούμε και τους παίκτες που είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο Χάρι Κέιν, ο οποίος πέτυχε φέτος 17 γκολ σε 37 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ. Έπεται ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ, ενώ στην 6η θέση είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο περσινό Euro.