Μυτιλήνη: Από το Σάββατο... Ξανά πεζόδρομος τα Λαδάδικα



Ικανοποίηση και οδηγίες από τον Σύλλογο εστίασης Μυτιλήνης "Ασπίδα".

Βρισκόμαστε την ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι οολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για την νυχτερινή πεζοδρόμηση της περιοχής Λαδάδικα όπως έγινε και τις προηγούμενες χρονιές.

Από την ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ 2022 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2022, τα τμήματα των οδών που περικλείονται από τις οδούς Αθ.Μητρέλια, Μητροπόλεως, Μεθοδίου και Ερμού πεζοδρομούνται με εξαίρεση την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης από την συμβολή της με την οδό Ιωακείμ εώς την οδό Αθ. Μητρέλια και την οδό Ιωακείμ οι οποίες θα είναι πεζόδρομοι από τις 09:00 μ.μ. εώς 05 π.μ..

Παρακαλούμε τα καταστήματα να σεβαστούν τους συμπολίτες μας και να τηρήσουν στο ακέραιο τα συμφωνηθέντα: διέλευση για πεζούς και ΑΜΕΑ, ένταση μουσικής, μη κατάχρηση χώρων, καθώς και μέριμνα από όλους για τα απορρίμματα, ώστε αυτό το εγχείρημα να ικανοποιήσει τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους τουρίστες.

Ευχόμαστε το συντομότερο δυνατόν να προστεθούν και τα τελευταία 100 μέτρα της Ερμού και η οδός Ικαρίας, που από κοινού ζητήσαμε με την Τοπική Κοινότητα Μυτιλήνης.

Ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία και την υλοποίηση της πεζοδρόμησης και για το 2022, με την ευχή να έχουμε ένα ωραίο και ήρεμο καλοκαίρι ύστερα από τα τελευταία δύσκολα χρόνια που περάσαμε όλοι μας.

Όσα καταστήματα χρειάζονται κάποια διευκρίνιση μπορούν να έρθουν σε επαφή με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι Σύλλογος μας πλέον μπορεί να δεχθεί μέλη από όλο το νησί.

Όσοι καταστηματάρχες επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου μας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα καταστήματα μας ή με τους εξής τρόπους:

● e-mail: estiasimytilinis@gmail.com

● facebook page: Σύλλογος Ασπίδα καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Μυτιλήνης