Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας: Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό της γυναίκας του με τον ίδιο τρόπο



Η μοίρα έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για τον νεαρό Στρατή από την Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα μια σοκαριστική είδηση έκανε την εμφάνιση της μιας και σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο σύζυγος της Εύας Καραμήτρου, η οποία "παλεύει" σχεδόν τετραπληγική για την κανονικότητα της και προ ημερών γινόταν έρανος με σκοπό να πληρωθούν τα έξοδα νοσηλείας για την αποκατάσταση της.

Ο σύζυγος της Εύας, Στρατής, επέστρεφε απο το μοναστήρι του Ταξιάρχη στον Μανταμάδο όπου είχε πάει να προσκυνήσει, όταν η μηχανή του εξετράπη της πορείας της και τον τραυμάτισε σοβαρά έξω από την Παναγιούδα.

Ο Στρατής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης! 

Το τροχαίο έγινε σχεδόν 1 χρόνο μετά το τροχαίο της συζύγου του, Εύας!

Τι λόγια να χωρέσουν σε μια τέτοια κατάσταση; Ευχόμαστε ολόψυχα σε καλά νέα για τον Στράτο σύντομα, έχει μια κορούλα που πρέπει να μεγαλώσει και την σύζυγο του που πρέπει να βοηθήσει!


H ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την (08-05-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό του δικυκλιστή. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.