Ήρθαν για τον Ταξιάρχη....με κλεμμένο αυτοκίνητο- Η επιστροφή μέρους του Ι.Χ μετά από δύο χρόνια στην ΜυτιλήνηΤο αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε super car... από τσιγγάνους

Από τα περίεργα περιστατικά που αντιμετώπισαν αστυνομικοί της Λέσβου κατά το διήμερο της εορτής του Ταξιάρχη Μανταμάδου.

Αναλυτικά:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων – ημεδαπών (άνδρας και 2 γυναίκες) ηλικίας 35, 36 και 42 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχου που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. (Δίκυκλη Αστυνόμευση) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης προ τετραημέρου, σε σταθμευμένο σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο είχαν στην κατοχή τους ο 35χρονος και η 36χρονη, ιδιοκτησίας της 42χρονης, διακριβώθηκε ότι ο κινητήρας του, άνηκε σε έτερο όχημα ημεδαπού (40χρονος), το οποίο είχε κλαπεί προ διετίας περίπου από περιοχή της Αττικής.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε επίσης ότι, πρόσθετα κινητά μέρη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου (προφυλακτήρες, καπό, φτερά, ζαντολάστιχα κ.α.) άνηκαν στο αφαιρεθέν όχημα του 40χρονου.

Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.