Το Βόρειο Αιγαίο "παίζει" παντού (Βίντεο)



Εξαιρετικα αποτέλεσματα φαίνεται πως έχει η προσπάθεια της περιφερειακής αρχής να παρουσιάσει τις ομορφιές των νησιών της και να προβάλλει το Βόρειο Αιγαίο σε όλη την Ελλάδα καθιστώντας τον προορισμό.

Η Χίος είναι μόνο η αρχή καθώς αναμένονται παρόμοιες εκδηλώσεις και στην Λέσβο και στην Λήμνο με την Περιφέρεια να αναζητά συνεχώς τρόπους εξωστρέφειας και προβολής των νησιών με έναν ξεχωριστό και σύγχρονο τρόπο.

Διαβάστε το άρθρο και δείτε το βίντεο από το https://www.gossip-tv.gr

Στην πανέμορφη Χίο βρίσκονται από χθες η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και ο Άρης Λεμπεσόπουλος για τα γυρίσματα της νέα σειράς της ΕΡΤ "Φλόγα και Άνεμος". 

Φυσικά μαζί τους η σκηνοθέτιδα της σειράς Ρέινα Εσκενάζυ, αλλά και η παραγωγοί, Παναγιώτης Αλεξόπουλος και Δημήτρης Ευαγγελόπουλος έτοιμοι να ξεκινήσουν σήμερα τα προγραμματισμένα τους γυρίσματα στο εντυπωσιακό νησί του Βορείου Αιγαίου.

Χθες, στην πρώτη τους μέρα στη Χίο βρέθηκαν για λίγες ώρες καλεσμένοι της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη και της συζύγου του Δήμητρας Μουτζούρη στη Λαγκάδα, ένα γραφικό και εξαιρετικής ομορφιάς ψαροχώρι που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του νησιού ακριβώς απέναντι από τις Οινούσες.

Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές και σύσσωμη η παρέα ενώθηκε με ομάδα δημοσιογράφων και καλεσμένων που πραγματοποιούσαν τριήμερο ταξίδι στη Χίο, για της εκδηλώσεις μνήμης των 200 χρόνων από τη σφαγή της Χίου αλλά και για μια γνωριμία με τα μεσαιωνικά χωριά, τα αρχοντικά και τις ομορφιές που έχει άφθονες ο τόπος αυτός.

Σε ένα γεύμα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες, στην παλιότερη ψαροταβέρνα της περιοχής, τον Πάσσα το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Φυσικά η παρέα έγινε θέμα συζήτησης σε όσους ντόπιους βρέθηκαν να απολαύσουν την Κυριακή τους στην Λαγκάδα και ήταν δεκάδες αυτοί που ζητούσαν μια φωτογραφία μαζί τους

Οφείλουμε να πούμε οτι και οι δύο δεν αρνήθηκαν σε κανέναν, ενώ η Καριοφυλλιά Καραμπέτη πήγε και στο εσωτερικό του μαγαζιού να φωτογραφηθεί με τη γιαγιά του ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους και να τους ευχαριστήσει για την ξεχωριστή τους περιποίηση.