Έπεσαν τσιμέντα από την οδό Αναπαύσεως, στη Χρυσομαλλούσα, προς τον Άνω Χάλικα

 


«Τσιμεντοστρώθηκε ο δρόμος προς τον Χάλικα, ο οποίος επί δεκαετίες ταλαιπωρούσε τους οδηγούς»

Ολοκληρώθηκε η τσιμεντόστρωση του τμήματος του δρόμου που οδηγεί από την οδό Αναπαύσεως, στη Χρυσομαλλούσα, προς τον Άνω Χάλικα.

Ο Δήμος, για να ικανοποιήσει αιτήματα των δεκάδων διαμενόντων κατοίκων του Άνω Χάλικα, επιχείρησε πολλές φορές, κατά το παρελθόν, να τσιμεντοστρώσει-ασφαλτοστρώσει αυτή τη «δουλεία διόδου», που διέρχεται μέσω οικοπέδου-ελαιοκτήματος. Αυτό, όμως, δεν κατέστη εφικτό, λόγω της νόμιμης και φυσικής αντίδρασης των ιδιοκτητών του οικοπέδου.

Η Δημοτική Αρχή Κύτελη από την αρχή της θητείας της ενέσκηψε και σ’ αυτό το πρόβλημα και το διευθέτησε πλήρως.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, δήλωσε ότι «με τη στήριξη και τη βούληση του Δημάρχου μας, Στρατή Κύτελη, προχώρησα μεθοδικά και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία σε διαβούλευση με τους ιδιοκτήτες του ελαιοκτήματος. Μέλημά μου ήταν να μην θιγεί ούτε στο ελάχιστον η παραπάνω ιδιοκτησία (εξασφαλίστηκε ως χώρος προσμετρήσιμος στο μελλοντικό Σχέδιο Πόλης). Με την ομόφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου και την καλόβουλη συναίνεση των ιδιοκτητών, προχωρήσαμε ως Δήμος στο παραπάνω έργο, το οποίο απασχολούσε επί δεκαετίες τον Δήμο, τις Αρχές και τους οδηγούς αυτοκινήτων. Η συμβολή του μελετητή και Προϊσταμένου Δομικών έργων της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, στην όλη αυτή προσπάθεια, ήταν καταλυτική».