Κακοποιημένο βρέφος δύο μηνών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με την φροντίδα του «Χαμόγελου του Παιδιού»


Σοκ προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ένα κακοποιημένο βρέφος μόλις δύο μηνών νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης . Για συνδρομή κλήθηκε το "Χαμόγελο του Παιδιού" όπου μαζί με εθελοντές προσπαθούν παρέχουν φροντίδα και αγάπη στο βρέφος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ η κακοποίηση έγινε από μέλος της οικογένειας....

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού": 

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε στην «αγκαλιά» μας έναν υπέροχο μπέμπη.

Κληθήκαμε από τις εισαγγελικές αρχές να καλύψουμε τη φροντίδα ενός μόλις 2 μηνών κακοποιημένου βρέφους Βοστάνειο Νοσκομείο Μυτιλήνης, και ασφαλώς ανταποκριθήκαμε θετικά.  

Από εκείνη τη στιγμή, δεν έχουμε φύγει λεπτό από το πλευρό του. Σήμερα μετράμε εννέα εικοσιτετράωρα και συνεχίζουμε δυναμικά.  Οι εθελοντές μας τον έχουν γεμίσει με αγάπη και ζεστές αγκαλιές.

Ο μικρούλης, μέρα με τη μέρα, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα μας και φυσικά του προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται. «Ντύσαμε» με χρώματα και μουσικές μελωδίες το ψυχρό δωμάτιο του νοσοκομείου.

Το παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου μάς ευχαριστεί για τη στήριξη που προσφέρουμε στο έργο τους, καθώς όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν «Είναι σαν να αντικαθιστάτε τρεις νοσηλεύτριες σε καθημερινή βάση».

Οι πολύτιμοι εθελοντές μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προσταστίας κατά του Covid-19, έχουν ανταποκριθεί με μεγάλη προθυμία και θέρμη. Ως αποτέλεσμα αυτής της αδιάκοπης και συλλογικής προσπάθειας, το μωράκι μέσα στις πρώτες 5 μέρες πήρε 200γρ. και η όψη του είναι πιο γαλήνια.

Θα είμαστε δίπλα του, διατηρώντας αυτή τη «φωλιά» αγάπης και απόλυτης φροντίδας για εκείνο, όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνει ακόμη στο νοσοκομείο.

Αυτή η νέα ζωή που κερδίζεται μέρα με τη μέρα είναι η αισιόδοξη «πυξίδα» για την επόμενη ημέρα στη δύσκολη καθημερινότητα των ανθρώπων του «Χαμόγελου» που απλώνεται σε όλη την Ελλάδα, 24 ώρες το 24ωρο.