Μυτιλήνη: Έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα τα φόρτωσαν σε Ι.Χ και εξαφανίστηκαν.. αλλά μόνο για λίγο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Συνελήφθησαν άμεσα τρία (3) άτομα στη Μυτιλήνη, για διάπραξη κλοπής

Συνελήφθησαν, την (21-02-2022) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρείς (3) ημεδαποί ηλικίας 23, 14, και 13 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για διάπραξη κλοπής και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, πρώτες πρωινές ώρες στις (21-02-2022), στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, δρώντας από κοινού, αφαίρεσαν από δημοτικό χώρο, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα οικιακής χρήσης και αποχώρησαν από το σημείο με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκαν οι δράστες να κινούνται με το παραπάνω όχημα στην πόλη της Μυτιλήνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.

Από την περεταίρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο 23χρονος οδηγούσε το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων των ανήλικων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.