«Πρωτοφανή προσβολή στο θεσμικό ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, από Κύτελη-Μαμάκο-Ζαφειρίου»


Ανακοίνωση από την παράταξη «με πυξίδα τον ΠΟΛΙΤΗ»

 

ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ,  ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΑΡΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ!

 

Σε πρωτοφανή προσβολή στο θεσμικό ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου, προέβησαν χτες οι παρατάξεις του κ. Κύτελη του κ. Μαμάκου και του κ. Ζαφειρίου, μεθοδεύοντας την απουσία τους από το Δ.Σ. που κατά απόλυτα νόμιμο τρόπο είχε προκληθεί από τους 12 Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης.

 

Δεν τόλμησαν να σταθούν μπροστά στους υπόλοιπους συναδέλφους τους, μπροστά στα ΜΜΕ του νησιού μας και μπροστά στον λεσβιακό λαό και να απαντήσουν, γιατί υπερασπίζονται με τόσο πάθος τη δημιουργία υπερδομής στη Βάστρια και δε θέλουν να συμμετέχουν σε ένα συλλαλητήριο που επιπλέον  έχει ως αίτημα και το κλείσιμο του ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ.

 

Έβαλαν πάνω από τα συμφέροντα του λεσβιακού λαού την κομματική τους ταυτότητα και την προσωπική τους ανέλιξη. Προτίμησαν να υπηρετήσουν τα σχέδια της Ε.Ε. του κ. Μητσοτάκη και του κ. Μηταράκη και όχι το λεσβιακό λαό που τους εξέλεξε!

 

Συμπολίτες η Δημοτική μας Παράταξη «ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ» θα συνεχίσει να αγωνίζεται, για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού μας που δεν μπορεί να είναι συνώνυμη με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων-αιτούντων άσυλο. Οι πρόσφυγες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο σε όποια χώρα της Ε.Ε. επιθυμούν. Η ΕΕ δεν έχει κανένα δικαίωμα να τους φυλακίζει, αντίθετα έχει την υποχρέωση να τους διασφαλίζει αυτό το δικαίωμα!

 

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε μαζικά  στο συλλαλητήριο της Τετάρτης στις 23 Φεβρουαρίου!

 

Σας καλούμε να δώσετε μια ηχηρή απάντηση σ’ αυτούς που σας υποτίμησαν και σας πρόσβαλαν!

 

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΧΙΩΤΕΛΛΗ ΕΡΙΦΥΛΗ