Στο Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε. εκλέχτηκε ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Κ. Παπαδόπουλος


Την Παρασκευή 18/02/2022 στην αίθουσα Σεμιναρίων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, διεξήχθη η Ετήσια Τακτική Συνέλευση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε.), κατά την οποία συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν και η εκλογή δύο (2) εκπροσώπων Λιμενικών Ταμείων, ως μέλη Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε. και η εκλογή νέου Δ.Σ..

Το Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε., απαρτίζεται από δεκαπέντε (15) μέλη, εκ των οποίων δεκατρία (13) μέλη είναι από τους Οργανισμούς Λιμένων και δύο (2) μέλη από τα Λιμενικά Ταμεία μέλη της Ε.ΛΙΜ.Ε.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχε και ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος και εξελέγη για την επόμενη διετία, πρώτος σε ψήφους με ποσοστό επιτυχίας 80%, ενώ στην δεύτερη θέση εξελέγη η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, καΚανδιώ Μαραγκού.

Ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, θα συνεχίσει και την επόμενη διετία, από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της Ε.ΛΙΜ.Ε., να εκπροσωπεί επάξια το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και να προωθεί προς επίλυση τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Λιμενικά Ταμεία μέλη της Ε.ΛΙΜ.Ε, αλλά και όλα τα Λ.Τ. της Ελλάδας γενικότερα.