«Όλοι μαζί» μπορούμε να βοηθούμε την 28χρονη Ευανθία από τα Παρακοιλα-Κοινοποιήστε



Όλοι μαζί για την αποκατάσταση της Ευανθίας, της 28χρονης μανούλας ενός τεσσάρων ετών κοριτσιού από τη Μυτιλήνη που καθηλώθηκε στο κρεβάτι με σπαστική τετραπληγία και βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από σφοδρό τροχαίο ατύχημα!

 

Η Ευανθία αδυνατεί να κινήσει τα άκρα της και παρουσιάζει χαμηλό επίπεδο αντίληψης, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να επικοινωνήσει και να αυτοεξυπηρετηθεί.

 

Οι ιθύνοντες ιατροί συνέστησαν την άμεση αεροδιακομιδή της σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης, ώστε υποβληθεί σε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών, έως ότου ανακτήσει τις χαμένες της ικανότητες.

Η Ευανθία αγωνίζεται σκληρά για να ξανασταθεί στα πόδια της, ωστόσο το εκτιμώμενο κόστος για το εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασής- το μοναδικό που μπορεί να την επαναφέρει στη φυσιολογική της ζωή - ανέρχεται στα 24.400 ευρώ και η οικογένεια αδυνατεί πλέον να ανταπεξέλθει σε αυτό χωρίς την πολύτιμη βοήθειά μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε απλόχερα το ανεκτίμητο δώρο της επιστροφής μιας μητέρας στην αγκαλιά της τετράχρονης κορούλας της και της οικογένειάς της.

Ας ενώσουμε άλλη μια φορά τις δυνάμεις μας! Κάθε προσφορά είναι εξαιρετικά σημαντική!

Ακολουθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε:

- Στηρίξτε την Ευανθία με τραπεζική κατάθεση ή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέσω Viva Wallet, Paypal, Stripe, Apple Pay, Google Pay ) μπαίνοντας στην πλατφόρμα https://act-of-kindness.org/.../together-we-keep-on.../

-Στείλτε SMS στο 19825 με την φράση "Για την Ευανθία "(Χρέωση 2,50€ /SMS)

 

*Οι χρεώσεις στην υπηρεσία μηνυμάτων συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Η υπηρεσία μηνυμάτων επιβαρύνεται επιπλέον με τέλος κινητής τηλεφωνίας 12%,15%,18% η 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ. O αριθμός είναι διαθέσιμος για όλους τους παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Πηγή Πράξη Αγάπης