Μεγάλη δωρεά από την Ύπατη Αρμοστεία στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης


Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την προσφορά τους προς το Νοσοκομείο μας στους κάτωθι:

 

ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ που προσέφερε έναν ΚαρδιοτοκογράφοBISTOSBT-350, ένα (1) ζελέ  υπερήχων KONIX 250 ml διάφανο και 20 τμχ χαρτί BISTOS 350 151mmx 160shFS151-90.

Πρόκειται για ένα προηγμένο εμβρυακό μόνιτορ για την παρακολούθηση και καταγραφή του καρδιακού παλμού των εμβρύων και των συσπάσεων της μήτρας που συμβάλλει στην ακριβή και έγκυρη διάγνωση.

ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (ΔΟΜ)που προσέφερε ένα (1) φορητό ψηφιακό Ακτινολογικό μηχάνημα, το οποίο προστέθηκε στον υπάρχοντα εξοπλισμό του Ακτινολογικού τμήματος  του Νοσοκομείου

 Και τα δυο ιατρικά μηχανήματα είναι σύγχρονης τεχνολογίας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τόσο της Μαιευτικής Κλινικής όσο και του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου.

 Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού  μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη,  για να  συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειες μας για την παροχή με ασφάλεια υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους του νησιού μας τις οποίες και οφείλουμε.