Τρεις συλλήψεις στην Μυτιλήνη για διάρρηξη και κλοπή οικίας


Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση κλοπής σε οικία στη Μυτιλήνη

 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε την (03-12-2021) σε οικία στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν την (03-12-2021) στη Μυτιλήνη, τρεις (3) ημεδαποί (ανήλικος και 2 ενήλικοι), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία – κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες δρώντας από κοινού, μπήκαν σε οικία ημεδαπού στη Μυτιλήνη και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και συναφή αντικείμενα, αξίας -100- περίπου ευρώ.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, δύο από τους συλληφθέντες από κοινού με έτερο ανήλικο ημεδαπό, μπήκαν κατά την τελευταία εβδομάδα στην ίδια οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας -2.000- ευρώ περίπου, προκαλώντας και φθορές.

Ο προαναφερόμενος ανήλικος ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.