ΒΙΝΤΕΟ: Παρέμβαση της δικαιοσύνης για «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» & «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς»

ΠΗΓΗ MEGA TV

Με τα δικά τους αυτοκίνητα που τα επιτάσσουν νοερά για να δώσουν στο μόρφωμά τους ένα υποτυπώδες στρατιωτικό κύρος, κυκλοφορούν ως νεόκοπα τάγματα ασφαλείας.

Στα ρούχα τους ραμμένο το σήμα τους, μια σφραγίδα που δηλώνει την ιδιότητα που απέκτησαν στο διαδίκτυο.

Είναι οι αυτοαποκαλούμενοι θεματοφυλακές του άρθρου 120. Η εισβολή τους σε διαγνωστικό κέντρο με την απαίτηση να σταματήσει η διενέργεια τεστ κορωνοϊού, απέδειξε ότι θα ήταν αστείοι, μόνο αν δεν ήταν επικίνδυνοι.

 

Ο «συνταγματάρχης» & οι συλλήψεις

Μέσω διαδικτύου, μια ημέρα πριν από την εισβολή στο ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, από το Facebook ο αυτοαποκαλούμενος συνταγματάρχης του σώματος θεματοφυλάκων, ζητούσε να συλλάβουν και όχι να συλληφθούν.

 

«Θεματοφύλακες Θεσσαλονίκης συνάντηση στη Θέρμη… Έκτακτα γεγονότα.

Ενημέρωση και σχεδιασμός για τις πρώτες συλλήψεις του σώματος. Παρακαλείσθε να αγοράσετε χειροπέδες νέου τύπου. Όχι αυτές, δηλαδή, με την αλυσίδα».

Ο αυτοαποκαλούμενος συνταγματάρχης έχει φτάσει στο σημείο να πλαστικοποιήσει μια δήθεν ταυτότητα με τον βαθμό του, με την οποία κυκλοφορεί παντού

Εκτός από τα μέτρα όμως, καλούν τους οπαδούς τους να αρνηθούν και κάθε ιατρική πράξη θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Φαίνεται πως η αντιεμβολιαστική φρενίτιδα οδηγεί ακόμη και σε κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος δύο προσώπων που φέρονται ως διαχειριστές της ιστοσελίδας «Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» η οποία εμφανίζεται να καλεί σε μη εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό.