Πορτατίφ και άλλες προσθήκες που θα απογειώσουν τον χώρο σου


Ο προσωπικός μας χώρος είναι μια έννοια πολύ ιδιαίτερη. Δεν πρέπει να είναι ένας χώρος αδιάφορος, αλλά να είναι διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά μας και το στυλ μας. Θέλουμε ο χώρος στον οποίο περνάμε ένα μεγάλο ποσοστό της καθημερινότητάς μας να μας «τραβάει» να κάτσουμε εκεί.

Ανανέωσε τον χώρο σου με μια μόνο κίνηση:

Άλλαξε φωτιστικά!

Τα φωτιστικά ενός σπιτιού δεν είναι απλή υπόθεση. Ανάλογα με το τι φωτιστικά θα επιλέξεις και πώς θα τα τοποθετήσεις μπορείς να αλλάξεις ολόκληρη την εικόνα του χώρου σου.

 

Πορτατίφ

Τα επιτραπέζια φωτιστικά ή αλλιώς πορτατίφ είναι η πιο εύκολη προσθήκη. Καταλαμβάνουν μικρό χώρο και τοποθετούνται εύκολα σε κάθε επιφάνεια: Από το κομοδίνο, μέχρι το μικρό τραπεζάκι στο σαλόνι που οι περισσότεροι έχουμε σε κάποια γωνία.

Σημαντικό είναι, ότι θα τα βρεις σε ένα μεγάλο εύρος τιμών που καλύπτει κάθε οικονομική δυνατότητα!


 Επιδαπέδια φωτιστικά 

Τα φωτιστικά δαπέδου είναι μεγάλη τάση στην εσωτερική διακόσμηση τα τελευταία χρόνια. Ενώ τα είχαμε συνηθίσει σε σχέδια κλασικά, πλέον έχουν ανανεωθεί σε τέτοιο βαθμό που ορισμένα θυμίζουν έργα τέχνης. Αν θέλεις να δώσεις μια πιο cozy και παράλληλα stylish νότα, επίλεξε ένα φωτιστικό με ιδιαίτερο σχέδιο για να γίνει ο πρωταγωνιστής του χώρου σου.


Φωτιστικά οροφής

Για να αποφύγεις το φωτιστικό της οροφής σου να δείχνει αδιάφορο, πόνταρε στο σχέδιο, το  χρώμα ή το υλικό. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και μπορείς μάλιστα να κάνεις και συνδυασμούς τοποθετώντας, για παράδειγμα, δύο όμοια φωτιστικά το ένα δίπλα στο άλλο, στο ίδιο ή σε διαφορετικό ύψος. Τη συγκεκριμένη ιδέα μπορείς να την υιοθετήσεις για πάνω από την τραπεζαρία και να δώσεις, έτσι, έξτρα στυλ.  




Μπες τώρα στο agiovlasitishome.com και ανακάλυψε όλη τη μεγάλη συλλογή φωτιστικών για να ανανεώσεις τον χώρο σου και να αλλάξεις διάθεση!