Φτιάξε το υπνοδωμάτιο των ονείρων σου με τα κρεβάτια που θα βρεις εδώ


Το υπνοδωμάτιο αποτελεί για τους περισσότερους ανθρώπους το καταφύγιό τους. Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο για να αποφορτίζεσαι μέσα στη μέρα, το βράδυ θέλεις σίγουρα να επιστρέφεις σε έναν χώρο που σε βοηθάει να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι.

Στην IstikbalKimerland θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να διαμορφώσεις το ησυχαστήριό σου, όπως ακριβώς ονειρεύεσαι

Κρεβάτι Montegoσε διαχρονική απόχρωση καρυδιάς και chesterfield σχεδιασμό στο κεφαλάρι, που το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο και classy. Αν έχεις επιλέξει πιο κλασικό και αυστηρό ύφος διακόσμησης για την κρεβατοκάμαρά σου, αυτό είναι το ιδανικό κρεβάτι για σένα!

 

Εξερεύνησε την τεράστια συλλογή από κρεβάτια Istikbal εξαιρετικής αντοχής, κατασκευασμένα από τα καλύτερα ξύλα και υλικά και επίλεξε το μονό, διπλό ή και υπέρδιπλο κρεβάτι, που σου αρέσει, στις ακριβείς διαστάσεις για το υπνοδωμάτιό σου.

Αναζήτησε τα πιο κλασικά ή μοντέρνα κομμάτια της συλλογής, σε διάφορες σκούρες αποχρώσεις ξύλου, όπως καρυδιάς, ή σε πιο ανοιχτόχρωμες και φωτεινές. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα κρεβάτι από δερματίνη για να πετύχεις ένα πιο σύγχρονο στυλ διακόσμησης ή με ύφασμα σε φανταστικά χρώματα, όπως πράσινο, γκρι, μπεζ, καφέ και μπλε.

Τα εντυπωσιακά κεφαλάρια από μαλακό, ανθεκτικό και αλέκιαστο ύφασμα θα απογειώσουν την αισθητική του χώρου, αλλά και την άνεσή σου, και μπορείς να τα βρεις σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και υφών. Επιπλέον, μπορείς να αποκτήσεις ένα κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο, αν σου είναι απαραίτητος, και, τέλος, αν έχεις guestroom, θα βρεις πρακτικά βοηθητικά κρεβάτια για τους καλεσμένους σου.

Υπέρδιπλο στρώμα Active Lifebronze. Εξασφάλισε την ορθοπεδική στήριξη, που έχεις ανάγκη, αποφεύγοντας τυχόν κραδασμούς, χάρη στο σύστημα των ανεξάρτητων ελατηρίων. Αν έχεις ανάγκη από ένα στρώμα μέτριας σκληρότητας, αυτό το στρώμα είναι η ιδανική πρόταση για σένα.

 

Και, αφού βρήκες το κρεβάτι που θα αναβαθμίσει την εικόνα του υπνοδωματίου σου, ήρθε και η στιγμή να ολοκληρώσεις την αγορά σου, αναζητώντας το ιδανικό από τα Istikbal στρώματα.

Το στρώμα, που θα επιλέξεις, θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σου ανάγκες. Οι προτάσεις για μαλακό, μέτριο ή σκληρό στρώμα είναι πάρα πολλές, ώστε να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Το κατάλληλο μονό, ημίδιπλο, διπλό ή υπέρδιπλο στρώμα, που χρειάζεσαι για να κάνεις ονειρεμένουςύπνους, σε περιμένει να το αποκτήσεις. Βρες ανατομικά, ορθοπεδικά, υποαλλεργικά ή με memoryfoam από τα πιο ποιοτικά υλικά. Τα στρώματα της εταιρίας είναι φτιαγμένα, ώστε να αποφεύγουν τους κραδασμούς και από βραδύκαυσταυλικά για επιπλέον ασφάλεια. Τέλος, τα σύγχρονα συστήματα αερισμού θα διατηρήσουν το στρώμα σου καθαρό και υγιεινό για πολλά χρόνια.  

 

Μπες στο istikbalkimerland.gr, μελέτησε τα επιμέρους χαρακτηριστικά κάθε κρεβατιού και στρώματος και απόκτησε αυτά που θα μετατρέψουν τον ύπνο σου στην απόλυτη εμπειρία ξεκούρασης!