ΒΙΝΤΕΟ: Κορωνοϊός - Ρεβεγιόν μόνο για εμβολιασμένους σε εστίαση & διασκέδαση

ΠΗΓΗ MEGA TV

Τελευταία ευκαιρία για να κάνουν ρεβεγιόν έχουν οι ανεμβολίαστοι.

36 ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα, λίγες ώρες για να τα σώσουμε.

Η ερχόμενη Δευτέρα είναι το τελευταίο περιθώριο για να εμβολιαστούν περισσότεροι συμπολίτες μας και να προλάβουν να ζήσουν με ασφάλεια τις γιορτές γύρω από το ίδιο τραπέζι με τους δικούς τους ανθρώπους.

 

Επιχείρηση «Σώστε τα Χριστούγεννα»

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η σωτηρία των φετινών γιορτών είναι ένα εγχείρημα που θα χρειαστεί τη συμβολή όλων μας, με καταληκτική ημερομηνία την ερχόμενη Δευτέρα.

Τότε είναι η τελευταία ευκαιρία των ανεμβολίαστων συμπολιτών μας να αποφασίσουν να κάνουν το εμβόλιο ώστε να μπορέσουν στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν να αγκαλιάσουν τους δικούς τους ανθρώπους χωρίς τον φόβο του κορωνοϊού.

Αν ένας πολίτης τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer, θα είναι πλήρως εμβολιασμένος στις 13 Δεκεμβρίου, όταν θα κληθεί για τη δεύτερη δόση.

Αντιστοίχως, με το εμβόλια της Moderna και πρώτη δόση την ερχόμενη Δευτέρα, ένας πολίτης θα είναι πια ασφαλής για τους γύρω του στις 21 Δεκεμβρίου, τέσσερις ακριβώς ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Το ίδιο άμεσα καλούνται οι εμβολιασμένοι πολίτες, ειδικά άνω τον 60 ετών, να πραγματοποιήσουν την τρίτη αναμνηστική δόση.

Ο χρόνος τελειώνει και το τριήμερο που έρχεται είναι η τελευταία ευκαιρία για να ζήσουμε τις γιορτές ελεύθεροι.