ΟΡΕΙΑΣ: Πεζοπορία στο όμορφο Ακρασι


Από τον πεζοπορικό σύλλογο ΟΡΕΙΑΣ

Ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε πρόταση μέλους του Συλλόγου μας!

Ήρθε η ώρα για επίσκεψη και πεζοπορία στο φημισμένο και πολύ αγαπημένο Ακράσι. Σε μια περιοχή του νησιού μας κατάφυτη, ντυμένη με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου, όπου δεσπόζουν κυρίως οι απέραντοι ελαιώνες αλλά και ένα παραμυθένιο πευκόδασος. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας μας θα συναντήσουμε 3 πολύ όμορφα εξωκλήσια, θα αντικρίσουμε τον αγέρωχο Πριώνα (βουνό αλλά και ποτάμι), θα βρεθούμε σε μονοπάτι με θέα την παραλία της Δρώτας και αν είΣαστε αρκετά ήσυχοι θα δούμε και ελάφια!!!

Ραντεβού την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 09:00 στο My Market απ' όπου θα μας πάρει το λεωφορείο για να μας αφήσει στο Ακράσι. Η διαδρομή θα είναι κυκλική και σχετικά εύκολη. Θα διανύσουμε περίπου 10 χλμ κατά μήκος αγροτικών δρόμων της περιοχής και θα είναι διάρκειας περίπου 3,30 ωρών. Απαραίτητα θεωρούμε το μακρύ παντελόνι και τα παπούτσια πεζοπορίας.
Σας ενημερώνουμε πως λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα αναγκαστούμε να δεχτούμε δηλώσεις συμμετοχής μόνο από πλήρως εμβολιασμένους ή όσους μας επιδείξουν αρνητικό RAPID TEST (εως 48 ωρών) ή PCR. Θα γίνει έλεγχος κατά την επιβίβαση στο πούλμαν και για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, δυστυχώς δε θα τους επιτραπεί η είσοδος σε αυτό.

Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα οδηγηθούμε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ακρασίου όπου και θα γίνει και 2ος έλεγχος πιστοποιητικών (από τον ταβερνιάρη αυτή τη φορά).

Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη Φόρμα Υποβολής Συμμετοχής για το πιστοποιητικό που κατέχετε, το λεωφορείο αλλά και για το φαγητό το αργότερο έως την Παρασκευή 18:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη εγκαίρως για τις προτιμήσεις μας. Οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες λόγω μέτρων κατά του covid και γι' αυτό κρατήστε τη δική σας εγκαίρως.

Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας.

Από εκεί και μετά θα υποχρεούστε σε καταβολή του αντιτίμου των 5€  το οποίο θα πληρώνεται στην επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.

Καλή μας αντάμωση!