Το 24ωρο ενός σκύλου


Ο σκύλος θεωρείται από πολλούς και όχι άδικα ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Για τον λόγο αυτό πλέον απολαμβάνει πολλές από τις ανέσεις του. Για παράδειγμα, όταν ο χώρος το προϋποθέτει, μπορεί ένα τετράποδο να έχει το δικό του σπιτάκι όπου μπορεί να κοιμάται, να ξεκουράζεται ή να τρώει.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά!


 

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται ο καθένας είναι μια στέγη πάνω από το κεφάλι του. Ξεκινώντας από τα ιδανικά σπιτάκια σκύλων στο petshop88 μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε χρώματα, υλικά και σχέδια σε σπιτάκια σκύλων. Το FERPLAST ΣΠΙΤΙ ΣΚΥΛΟΥ BAITA 100 (122X79X78H CM) αποτελεί μια επιλογή που σίγουρα θα σας δικαιώσει. Χάρη στην επικλινή του στέγη, είναι εύκολη η αποστράγγιση των υδάτων ενώ το μεταλλικό χερούλι σε αυτή μετατρέπει το καθάρισμά του σε παιχνιδάκι. Τα ανθεκτικά του υλικά εξασφαλίζουν πως ο τετράποδος φίλος σας θα είναι ήρεμος και ασφαλής.

Ώρα για φαγητό

 

Αφού η στέγη εξασφαλίστηκε ας δούμε τι γίνεται με το φαγητό και πιο συγκεκριμένα με την ξηρά τροφή σκύλων. Η PROPLAN ADULT LARGE ROBUST SENSITIVE SKIN OPTIDERMA 14KG από την PURINAP ROPLAN αποτελεί πηγή πρωτεϊνών από σολομό για ευαίσθητους σκύλους. Η σύστασή της παραπάνω ξηρά τροφής σε θρεπτικά συστατικά βοηθά τον σκύλο σας να διατηρεί υγιείς αρθρώσεις. Επιπλέον πλεονέκτημα της σκυλοτροφής αυτής αποτελεί το γεγονός πως είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ενισχύει την υγεία του δέρματός του.

Επιπλέον επιλογή στο μενού: Κονσέρβες για σκύλους

Σε κανένα δεν αρέσει η μονοτονία στο καθημερινό διατροφικό του πρόγραμμα. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για τις σκυλοτροφές; Η NATUREST MEKOTΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ CRANBERRIES 400GRκονσέρβα για σκύλους αποτελεί μια πιο gourmet επιλογή. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά βελτιώνει την απορρόφηση μεταλλικών στοιχείων, μειώνει τη χοληστερόλη, τα τριγλυκερίδια, τα φωσφολιπιδία και τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Ώρα για παιχνίδια


Αφού πλέον έχει το σπιτάκι του και διαμορφώθηκε το μενού του, πρέπει να εξασφαλισθεί και η διασκέδασή του με τα κατάλληλα παιχνίδια για σκύλους. Με το KONG AIR SQUEAKER BONE LARGE θα περάσετε άπειρες ώρες παιχνιδιού, διασκέδασης και χαλάρωσης μαζί του καθώς θα προσπαθεί να πιάσει την αγαπημένη του τροφή. Είναι κατασκευασμένο από ευαίσθητο υλικό, κατάλληλο για την αποφυγή τραυματισμών και θα το βρείτε σε μοναδικές τιμές στο Pet Shop 88!

Και τώρα ήρθε η ώρα του ύπνου για τον αγαπημένο σας φίλο! Αφού τον ταΐσατε και παίξατε μαζί του, το σπιτάκι του τον περιμένει για όνειρα γλυκά!

Δείτε τα προϊόντα εδώ:FERPLAST ΣΠΙΤΙ ΣΚΥΛΟΥ BAITA 100 (122X79X78HCM), PROPLAN ADULT LARGE ROBUSTS ENSITIVE SKIN OPTIDERMA 14KG, NATUREST ME KOTΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ CRANBERRIES