Αυτές είναι οι γυναικείες τσάντες που έψαχνες για τη φετινή σεζόν!


Οι τσάντες αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ για τις γυναίκες!

Μικρή ή μεγάλη, shoulder bag, backpack ή clutch, σε κλασικό ή μοντέρνο σχεδιασμό και χρώμα, ποτέ μία ακόμα τσάντα δεν είναι περιττή!

Στο Artisti Fashion Room γνωρίζουν πολύ καλά την αξία που έχει μία καλή γυναικεία τσάντα με τη συλλογή του από επώνυμες τσάντες να είναι πολύ μεγάλη, ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε ώρα της ημέρας, κάθε περίσταση και φυσικά κάθε ιδιαίτερο γούστο. 

 

Γυναικείες τσάντες by Elena Athanasiou!

 

Φανταστικό backpack της συλλογής ΄΄Boyfriend΄΄. Σακίδιο πλάτης σε burgundy απόχρωση, ιδανικό για το φθινόπωρο, από ανακυκλωμένο δέρμα και υψηλής ποιότητας καπιτονέ πανόδερμα.

 

Οι τσάντες με υπογραφή ΄΄Elena Athanasiou΄΄ αποτελούν εγγύηση για κάθε γυναίκα που ξέρει από στιλ και ενημερώνεται συνεχώς για τις τάσεις τις μόδας. Το minimal και ταυτόχρονα μοντέρνο design σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας υλικά είναι ό,τι ψάχνει η σύγχρονη γυναίκα από μία τσάντα.

Αναζήτησε την τσάντα που θα σε βολέψει για την καθημερινότητα και τη δουλειά σου ανάμεσα σε backpacks, shoulder bags, pouch bags και άλλες μοναδικές προτάσεις. Βρες, ακόμα, clutches και άλλα τσαντάκια, που χωρούν τα απολύτως απαραίτητα, για τις βραδινές και τις πιο επίσημές σου εμφανίσεις.

 


Indie Chain Pillow Bag Elephant Grey.

Ιδιαίτερο τσαντάκι από ύφασμα ζακάρ και με λουράκι, που διαθέτει τη δυνατότητα αυξομείωσης, από 100% γνήσιο δέρμα. Τα μεταλλικά στοιχεία σε μαύρο νίκελ το κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 

Pauls Boutique Bags μόνο για σένα!

 

Midi Rosa Shoulder Bag σε απίθανη dusty pink απόχρωση για τις πιο casual εμφανίσεις σου. Το αδιάβροχο υλικό, από το οποίο έχει κατασκευαστεί, την καθιστά ιδανική επιλογή ακόμα και για τις βροχερές φθινοπωρινές μέρες.

 

Οι Pauls boutique τσάντες, θα σε κερδίσουν αμέσως με τα υπέροχα χρώματά τους και τον εξαιρετικό τους σχεδιασμό.Βρες πρακτικά backpacks και καθημερινές shoulder bags και, επίσης, handheld και crossbody τσαντάκια ιδανικά για τις απογευματινές και βραδινές σου εξόδους! Απόκτησε την αγαπημένη σου τσάντα Paul’s boutique σε προσφορά.

 

Crossbody τσαντάκι σε απόλυτη διχρωμία. Ο κλασικός του σχεδιασμός το μετατρέπει αυτόματα στο πιο διαχρονικό τσαντάκι που θα έχεις στη συλλογή σου και θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια στις εμφανίσεις σου.

 

Μπες στο artistishop.gr για να ανακαλύψεις όλες τις επώνυμες γυναικείες τσάντες με την υπογραφή των κορυφαίων brands και κάνε δική σου την ιδανική, με ένα κλικ και τα έξοδα αποστολής δωρεάν με αγορές από 49 και πάνω.