Κρεατίνη και πρωτεΐνη για ενέργεια και πλήρη επαναφορά μετά από έντονη άσκηση


Η σωματική άσκηση απαιτεί ισορροπία σε όλα τα συστατικά, ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ενέργεια προτού υποβάλλεις το σώμα σου σε πολύωρη και έντονη δραστηριότητα.

Η πρωτεΐνη αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά για την απαραίτητη ενέργεια πριν την άσκηση, ενώ παράλληλα παρέχει στο σώμα την ενυδάτωση και τη διατήρηση του σωστού του ph.

Η κρεατίνη, από την άλλη μεριά, είναι το συστατικό που μετά το τέλος της άσκησης πρέπει να αποκατασταθεί και να επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα για τον οργανισμό.

Στο activebody.gr, το μεγαλύτερο online κατάστημα συμπληρωμάτων, γνωρίζουν πολύ καλά τις ανάγκες σου και γι’ αυτό σου διαθέτουν πάντα μία μεγάλη ποικιλία από τα απαραίτητα συμπληρώματα.

 

Dymatize: Συμπληρώματα διατροφής με υπογραφή

 

Το αγαπημένο brand Dymatize, που ειδικεύεται σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, που μπορεί να χρειαστείς είναι πάντα εδώ για να καλύψει κάθε σου ανάγκη.

Θέλεις αμινοξέα, καρνιτίνη ή γλουταμίνη; Έχεις ανάγκη από κρεατίνη ή πρωτεΐνη;

Η Dymatize σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι από προϊόντα αθλητικής διατροφής. Εμπιστεύσου την πολυετή πείρα του ξεχωριστού αυτού brand και κάνε τα συμπληρώματά της αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής σου!


  

Κρεατίνη Dymatize Monohydrate-Creapure σε συσκευασία των 300γρ. -20%  Έκπτωση

 

Με τη λήψη 3g από τη συγκεκριμένη κρεατίνη για τουλάχιστον έναν μήνα έχει αποδειχτεί πως οι μύες αυξάνονται θεαματικά, ενώ η δύναμή τους φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.

Η κρεατίνη Creapure, η μοναδική μονοϋδρική κρεατίνη ποιότητας που χρησιμοποιεί η εταιρία, κρατά σε άριστα επίπεδα την συνολική ποιότητα των προϊόντων της.

Επίλεξέ την άφοβα για τις περιόδους σκληρής και μεγάλης διάρκειας προπόνησης και, αν είσαι vegan,  μπορείς επίσης να την προτιμήσεις καθώς είναι χωρίς λακτόζη και γλουτένη.


 

Πρωτεΐνη Dymatize Elite Whey -20%  Έκπτωση

 

Θέλεις να συνδυάσεις ένα καθαρό σκεύασμα ορού γάλακτος με τη χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, για γρήγορη απορρόφηση και μυϊκή ανάπτυξη;

Ψάχνεις το κατάλληλο συμπλήρωμα για μετά την προπόνηση, αλλά και σε ασυναγώνιστη τιμή;

Μην ψάχνεις άλλο, γιατί η πρωτεΐνη Dymatize Elite Whey είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Με μηδενική περιεκτικότητα σε σάκχαρα και κορεσμένα λιπαρά, αλλά και πολύ χαμηλή σε λίπη και υδατάνθρακες θα γίνει ο καλύτερός σου σύντροφος για το γυμναστήριο.

 

Εξερεύνησε τη μοναδική ποικιλία σε συμπληρώματα διατροφής στο ξεχωριστό e-shop του Active Body και επωφελήσου από τα δωρεάν μεταφορικά από 29,90 και πάνω!