Τζιν ποτά & τεκίλα: Τα ποτά που λατρεύεις


Όλοι μας αγαπάμε ιδιαίτερα τα ποτά, ειδικά με αυτόν τον καλοκαιρινό καιρό που επιμένει. Κάποιες φορές θα τα πιεις έξω – ίσως μετά τη δουλειά ή μέσα στο Σαββατοκύριακο – και άλλες πάλι θα θέλεις απλά να βάλεις ένα ποτό στο σπίτι.

 

Είναι αλήθεια πως λίγα πράγματα συγκρίνονται με ένα απολαυστικό ποτό από την άνεση του σπιτιού σου είτε είσαι σόλο και χαλαρώνεις, είτε το ζεις με την παρέα σου!

Φτιάξε τα ποτά που θα γεμίσουν τις στιγμές σου

Είναι πολύ εύκολο και διασκεδαστικό να φτιάξεις αγαπημένα ποτά στο σπίτι. Τα δροσιστικά ποτά που ξεχωρίζουν διαχρονικά είναι τα τζιν ποτά, καθώς και αυτά με βάση την τεκίλα.

 

Το ποτό τζιν έχει φανατικούς θαυμαστές που το απολαμβάνουν χωρίς ιδιαίτερες προσθήκες, με πιο αγαπημένη από αυτές το τόνικ, ενώ με τους κατάλληλους συνδυασμούς χαρίζει τα πιο μυστηριώδη cocktails.

Θες κάτι πιο fun;

 

Gin with a twist

Το καλοκαίρι επιτρέπει πειραματισμούς και νέες προτάσεις. Ξέφυγε, λοιπόν, από τα συνηθισμένα και επίλεξε την πιο hot άφιξη. Το κλασικό και αγαπημένο τζιν στην φλογερή ροζ εκδοχή του παίρνει αρώματα από φρούτα του καλοκαιριού όπως φράουλες και δίνει ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα, είτε το απολαύσεις μόνο του είτε φτιάξεις κάποιο κοκτέιλ.

 

Margaritas please!

 

Το άλλο ιδανικό αλκοολούχο ποτό που λειτουργεί σαν βάση για ποτά και cocktails είναι η τεκίλα. Το τι θα επιλέξεις εξαρτάται από τα γούστα σου, καθώς είναι καθαρά υποκειμενικό το τι αρέσει στον καθένα.

 

Ένα από τα πιο δημοφιλή cocktail ωστόσο είναι η Margarita! Οργάνωσε το απόλυτο Margaritas Night, με άρωμα από Μεξικό, για βράδια μαγικά με την παρέα. Είτε απολαύσεις τη μαργαρίτα σου απλή, είτε frozen και γρανιτένια, το σίγουρο είναι ότι δεν θα μπορέσεις να μείνεις στη μια!

Κάνε το σπίτι σου το σημείο συνάντησης για την παρέα και γεμίστε το καλοκαίρι σας με μοναδικές γεύσεις και αξέχαστες στιγμές.

Μπες τώρα στο cavarokos.gr με την μεγαλύτερη ποικιλία σε ποτά και προμηθεύσου τα αγαπημένα σου εύκολα και γρήγορα όπου κι αν βρίσκεσαι!