ΒΙΝΤΕΟ: Facebook! Και παλι on line – Λύθηκε το πρόβλημα- Τι γίνεται με φωτογραφίες, videos και followers


Το πρόβλημα με το border gateway protocol έχει λυθεί.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν το πρόβλημα με το border gateway protocol να έχει λυθεί και Facebook, Instagram και What’s App να επιστρέφoυν σε λίγη ώρα online.

 

Τι γίνεται με φωτογραφίες, videos και followers

Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα μετά την κατάρρευση του Facebook

Το θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες ένα είναι! Το Facebook έπεσε και πολλοί είναι εκείνοι που μετρούν τις ώρες μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Έχουμε περάσει τις πέντε από τη στιγμή που κατέρρευσε το Facebook. Το πρόβλημα φυσικά είναι πολύ μεγάλο, τόσο για την εφαρμογή που χάνει χρήματα, όσο και για τους ανθρώπους που δουλεύουν και επικοινωνούν με sms.

Ένα από τα ερωτήματα που τίθενται μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει να κάνει με τα δεδομένα του κάθε χρήστη. Επηρεάζονται αυτά μετά από την κατάρρευση του Facebook, όπως και του Instagram;

Αυτό που βγαίνει επισήμως προς τα έξω είναι πως υπάρχει θέμα με το DNS, δηλαδή δεν μπορεί ως βάση δεδομένων το Facebook να συνδεθεί με το υπόλοιπο διαδίκτυο. Σε περίπτωση που όντως είναι αυτό το πρόβλημα, τότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας γιατί δεν είναι ορατή η βάση δεδομένων στο υπόλοιπο δίκτυο θεωρητικά. Συνεπώς φωτογραφίες, videos και κάθε άλλο προσωπικό δεδομένο, είναι ασφαλή.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει εάν έχει γίνει κάποια επίθεση. Το δεύτερο σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Προς το παρόν είναι μία απλή εικασία. Λογικό, όμως, είναι το να ανησυχεί ο καθένας για τα προσωπικά του δεδομένα, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που βγήκε προς τα έξω ότι διέρρευσαν στοιχεία χρηστών.