Δεν κατεβαίνει υποψήφια πρόεδρος στο ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά- Επιδεινώθηκε η υγεία της



Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, ανέφερε η Φώφη Γεννηματά σε ανακοίνωσή της

Δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά η οποία εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η ίδια σε ανακοίνωσή της.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».


 Η ανάρτηση της Φώφη Γεννηματά

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Φώφη Γεννηματά ανέφερε ότι μια ξαφνική αδιαθεσία δεν τις επέτρεψε να παραβρεθεί σε εκδήλωση του Κινήματος.