Στον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου ο νέος πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Μυτιλήνης Γιάννης Μουτζούρης


Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου με το νέο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης Ιωάννη  Μουτζούρη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και καλή συνεργασία με τον φορέα , που αποτελεί ένα  σημαντικό κλάδο της οικονομίας της πόλης , ως παραδοσιακό εμπορικό κέντρο για ολόκληρη τη νήσο.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης άκουσε τα προβλήματα  που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κλάδος  έτσι όπως τέθηκαν από τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου , καθώς και τα ειδικά αιτήματα που αναζητούν λύσεις.

 

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Συναντήθηκα με το νέο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης και συζητήσαμε τα βασικά  προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας εμπόρους ,τα αιτήματά και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της «Αγοράς» και την αναβάθμισή  της.  Τον διαβεβαίωσα ότι θα είμαι κοντά στην προσπάθεια τους, με την Περιφέρεια αρωγό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον και την συνάντηση τόνισε μεταξύ άλλων:

« Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη για τη πρόσκληση και το ενδιαφέρον που δείχνει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εμπορικός Σύλλογος και  τα μέλη του. Η συνάντηση μας υπήρξε  εποικοδομητική,  έγινε σε απόλυτο φιλικό κλίμα και το γνήσιο ενδιαφέρον του μας ανακουφίζει και  μας χαροποιεί.  Θα πράξουμε όσα απαιτούνται για την βελτίωση της κατάστασης της Αγοράς. Ως Εμπορικός Σύλλογος θα επανέλθουμε με  συγκεκριμένες προτάσεις, με την συναίνεση και  παρουσία  όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. »